CEO Derk-Jan Brand vertrekt bij QuandaGO

Derk-Jan Brand

02-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CEO Derk-Jan Brand vertrekt bij QuandaGO

QuandaGo neemt afscheid van CEO Derk-Jan Brand (foto). Wie Brand gaat vervangen, is niet bekend gemaakt. QuandaGO is gespecialiseerd in cloud based gerelateerde klantcontact software en onderdeel van de VANAD Group.

Na een intensief jaar waarin Derk-Jan de opdracht heeft gehad de organisatie door te ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende groeispurt, is dit traject inmiddels succesvol afgerond. QuandaGo legt de komende jaren een focus op verdere groei in de Europese landen. De bijbehorende investeringen worden hierop afgestemd. Het huidige management team staat klaar om deze ambitie werkelijkheid te maken.

“Wij zijn Derk-Jan zeer erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage als CEO binnen onze organisatie in de afgelopen periode en wij wensen Derk Jan veel succes bij zijn toekomstige activiteiten,” aldus Ad Nederlof, Founder en Chairman van de VANAD Group. Brand voegt toe: “Ik laat QuandaGo met een gerust hart achter, nu alles staat opgelijnd voor een verdere internationale groeiversnelling. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen, waaronder snel groeiende scale-up’s."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People