Pax8 bedrijf Resello ontvangt hoogste Acronis CyberFit-score voor 2021

02-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pax8 bedrijf Resello ontvangt hoogste Acronis CyberFit-score voor 2021

Resello, een Pax8-bedrijf dat partners in staat stelt cloudoplossingen te kopen, verkopen en beheren, heeft vandaag bekendgemaakt dat Acronis het bedrijf de hoogste #CyberFit-score voor distributeurs in 2021 heeft gegeven.

Acronis, speler op het gebied van cyberbescherming, geeft bedrijven een score op basis van de cyberbeveiligingsstatus van eindpunten, apparaten, IT-omgeving, certificeringen en technische ondersteuning voor zijn cyberbeschermingsoplossingen.

Eric Mink, Chief Technology Officer bij Resello: "Wij zetten ons volledig in om waarde te leveren aan ons ecosysteem van partners en dit is een erkenning door Acronis van de ondersteuning, training, programma's en resources die we leveren. Met het oog op het toenemende aantal ransomwareaanvallen helpen we onze partners oplossingen voor cyberbescherming op te nemen in hun techinfrastructuur, waaronder hoogwaardige oplossingen als Acronis Cyber Protect."

Resello werd begin 2019 officieel een Acronis Cloud Distributor, die IT-partners in heel Europa voorziet van de innovatieve cyberbeschermingsoplossingen van Acronis. Resello heeft binnen dit partnerschap een team van Acronis Certified Engineers samengesteld, waarbij #CyberFit fungeert als een routekaart.

Jan-Jaap Jager, Board Advisor en Chief Revenue Officer bij Acronis: "Acronis-partners zoals Resello sluiten zich bij ons aan in de strijd tegen cyberaanvallen door partners de mogelijkheid te bieden #CyberFit te worden. Partners hebben behoefte aan een distributeur die hen ondersteunt door het verkopen, ondersteunen en beheren van cyberbescherming te vereenvoudigen. Het engineeringteam van Resello is een schoolvoorbeeld met zijn #CyberFit-score en we zijn dan ook verheugd dat we het team de hoogste score in de sector hebben kunnen geven."

Mink opnieuw: "De toewijzing van de hoogste #CyberFit-score in de sector is een hele eer. Ons engineeringteam behaalde een score van 100 procent voor ondersteuning van partners, wat ons tot de ideale clouddistributeur van cyberbeschermingsoplssingen maakt."

Terug naar nieuws overzicht