Cybersecurity specialist Armis krijgt flinke kapitaal investering

30-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cybersecurity specialist Armis krijgt flinke kapitaal investering

Armis, aanbieder van platformen voor uniforme zichtbaarheid en beveiliging van activa, heeft aangekondigd dat het zijn laatste investeringsronde heeft afgesloten en zijn waardering heeft verhoogd tot 3,4 miljard dollar. One Equity Partners (“OEP”) heeft samen met bestaande investeerders een gezamenlijke investering van 300 miljoen dollar gedaan om de strategische platformontwikkeling en wereldwijde GTM-initiatieven te versnellen en toekomstige acquisities te ondersteunen. OEP zal ook toetreden tot de raad van bestuur.

“One Equity Partners is precies het type belegger dat we op dit moment nodig hebben. Ze begrijpen onze sector zeer goed en hun acquisitie-expertise zal ons helpen bij het bereiken van onze uitbreidingsdoelen en doelstellingen”, zegt Yevgeny Dibrov, Chief Executive Officer en medeoprichter van Armis. "We kijken ernaar uit om OEP toe te treden tot onze raad van bestuur en samen te werken met onze investeerdersgroep om verder te schalen en een aantal strategisch belangrijke activa te verwerven."

De enorme groei van Armis werd aangewakkerd door een steeds groter marktaandeel te veroveren in een snelgroeiende markt en door uit te breiden naar nieuwe verticale markten en regio's. Voorafgaand aan deze investering heeft Armis 300 miljoen dollar aan totale financiering opgehaald.

In de afgelopen 3 jaar zorgde Armis voor een stijging van 8,826% in omzet en behoort het tot de snelst groeiende cyberbeveiligingsbedrijven ter wereld.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Security