Willem Wennekes wordt algemeen directeur Cloud Innovations

27-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Willem Wennekes wordt algemeen directeur Cloud Innovations

Willem Wennekes, commercieel manager bij Bechtle, verlaat het bedrijf. Hij wordt algemeen directeur van software leverancier Cloud Innovations. Dit meldt hij op LinkendIn.

Wennekes meldt: "Na 10 jaar is er een einde gekomen aan mijn tweede periode bij Bechtle. Het was een fantastische periode waarin ik vol trots terugkijk op hoe de gehele organisatie zich heeft ontwikkeld en waarin ik heb mogen meegroeien. Waar ik startte als manager van het marketingteam met 3 collega’s sluit ik af met de verantwoordelijkheid over vijf fantastische afdelingen en bijna 120 gepassioneerde collega’s. Jean-Paul Bierens dank voor je vertrouwen.

In deze periode heb ik met veel mensen binnen en buiten de organisatie constructief en plezierig mogen samenwerken, waarvoor dank!

Ik laat een fantastisch bedrijf en geweldige collega’s achter, maar dit had ik niet gedaan als er geen mooie nieuwe uitdaging op mij wacht. Vanaf 1 december zal ik namelijk in dienst treden bij Cloud Innovations in de rol van Algemeen Directeur. Ik kijk er enorm naar uit om bij te dragen aan het verder ontwikkelen van deze mooie organisatie."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud