Pure Storage boekt meer terugkerende inkomsten uit abonnementen

Charles Giancarlo, voorzitter en CEO van Pure Storage

26-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage boekt meer terugkerende inkomsten uit abonnementen

Pure Storage, aanbieder van storage as-a-service, heeft zijn financiële resultaten bekendgemaakt voor zijn fiscale derde kwartaal eindigend op 31 oktober 2021. De omzet steeg met 37 procent naar 562,7 miljoen dollar. Het nettoverlies werd teruggedrongen naar 28,7 miljoen dollar.

Inkomsten uit abonnementsdiensten bedroegen 187,8 miljoen dollar, een stijging van 38% op jaarbasis. Jaarlijkse terugkerende inkomsten uit abonnementen (ARR) bedroegen 788,3 miljoen dollar, een stijging van 30% op jaarbasis.

"Met een omzet in het derde kwartaal die jaar-op-jaar met 37% is gestegen en met toenemende winstgevendheid, is het duidelijk dat Pure het tempo voor de industrie blijft bepalen", aldus Charles Giancarlo (foto), voorzitter en CEO van Pure Storage. "We zijn verheugd om geavanceerde datadiensten aan klanten te kunnen bieden en met ons aanhoudende leiderschap in twee Gartner Magic Quadrants."

 

"Onze sterke Q3-prestaties werden gevoed door de toegenomen vraag van klanten en uitvoering in het hele bedrijf", zegt Kevan Krysler, CFO, Pure Storage. "We zitten met ons portfolio in een geweldige innovatiecyclus."

Terug naar nieuws overzicht