Acronis lijkt terug op geslaagd jaar

26-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Acronis lijkt terug op geslaagd jaar

Acronis, speler op het gebied van cyberbescherming, heeft belangrijke mijlpalen aangekondigd die het bedrijf in 2021 heeft bereikt. Acronis kondigt met trots aan dat 2021 het beste jaar in de geschiedenis van het bedrijf.

In 2021 werden veel mijlpalen bereikt en daarnaast kreeg het bedrijf een nieuwe leider en producten zoals de benoeming van Patrick Pulvermueller als de nieuwe Chief Executive Officer van het bedrijf, het ontvangen van meer dan 250 miljoen dollar aan financiering van CVC Capital Partners VII en andere (waardoor de waardering van het bedrijf op 2,5 miljard dollarkomt), modernisering van beveiliging en back-up met Acronis Cyber Protect, uitbreiding van de voordelen voor Acronis-partners via het nieuwe #CyberFit-partnerprogramma, en rebranding van de persoonlijke cyberbeveiligingsoplossing naar Acronis Cyber Protect Home Office (voorheen True Image) om in te spelen op de moderne marktvraag, en een routekaart met meer producten en updates die in 2022 zullen verschijnen.

"Het leiden van het Americas-team bij Acronis in 2021 was een van mijn meest trotse carrièremomenten tot nu toe. Dit was een recordjaar in omzetgroei en werving van partners, en ik weet dat dit in de verste verte niet mogelijk zou zijn geweest zonder de geweldige prestaties van ons sterke team. Ze zijn de beste in de branche!" aldus Acronis Vice President en General Manager, Americas, Pat Hurley. "Of we nu gloednieuwe MSP's binnenhalen met ons #TeamUp-programma of samenwerken met partners waarmee we al jaren samenwerken; we werken er hard aan om 's werelds leider te zijn op het gebied van cyberbescherming, een titel waar we erg trots op zijn. Het leiden van deze groep van getalenteerde individuen geven me meer vertrouwen dan ooit dat we onze klanten de beste producten en diensten in de branche zullen blijven leveren." 

Terug naar nieuws overzicht
Security