Nutanix ziet omzet en verlies toenemen

25-11-2021 | door: Witold Kepinski

Nutanix ziet omzet en verlies toenemen

Nutanix, speler in hybride multicloud computing, heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal dat eindigde op 31 oktober 2021. De omzet steeg naar bijna 378,52 miljoen dollar. Het verlies liep op tot ruim 419,85 miljoen dollar.

"Ons eerste kwartaal was een goede start van ons fiscale jaar, met een sterke verbetering op jaarbasis en in het resultaat", zegt Rajiv Ramaswami, President en CEO van Nutanix. "We bleven onze doelstellingen van vrije cashflow break-even in de tweede helft van kalender 2022 en een CAGR van meer dan 25 procent ACV tot en met fiscaal 2025 uitvoeren."

"In ons eerste kwartaal behaalden we record ACV-facturen, die op jaarbasis met 33 procent stegen, en een omzetgroei van 21 procent op jaarbasis, onze hoogste groei in meer dan drie jaar", zegt Duston Williams, CFO van Nutanix. . “Met de voortdurende vooruitgang die we hebben geboekt met ons abonnementsmodel, denken we dat het nu gepast is om jaarlijkse richtlijnen te geven. Bovendien, nu we een beter inzicht hebben gekregen in mogelijke schommelingen in onze gemiddelde contractduur, sturen we op omzet, zowel op kwartaal- als op jaarbasis.”

Terug naar nieuws overzicht