Witold Kepinski - 24 november 2021

Arthur Verweij treedt terug als CEO van Move Beyond

Arthur Verweij treedt terug als CEO van Move Beyond image

Na ruim tien jaar stopt Arthur Verweij (53) begin 2022 als CEO van Move Beyond. Het afgelopen decennium bouwde hij het bedrijf uit tot een van de grootste dienstverleners voor interim- en projectmanagement. De opvolger van Verweij is nog niet bekend. Move Beyond is actief op zoek naar de juiste kandidaat. Verweij blijft als aandeelhouder nog wel nauw betrokken bij de toekomst van Move Beyond.

 Arthur Verweij is aandeelhouder van het eerste uur van Move Beyond. In 2011 stapte hij als directeur van Ordina Consulting over naar het toen veel kleinere Oosterhoutse adviesbureau. Afgelopen tien jaar groeide Move Beyond uit tot een van de grootste spelers in de markt van project- en interimmanagement met inmiddels ruim tachtig medewerkers en twee vestigingen. Binnen het bureau wordt hard gewerkt aan een ‘volgende fase’-strategie.

Volgens Verweij een natuurlijk moment voor een nieuwe algemeen directeur om de dagelijkse leiding van Move Beyond over te nemen. Op de achtergrond blijft hij wel verbonden aan Move Beyond als aandeelhouder. Op dit moment is nog niet bekend wie Verweij opvolgt als CEO.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024