Tom van den Berg wordt Cohesity Business Development Manager EMEA Service Provider

Tom van den Berg, Cohesity Business Development Manager, EMEA Service Provider

22-11-2021 | door: Witold Kepinski

Tom van den Berg wordt Cohesity Business Development Manager EMEA Service Provider

Cohesity heeft Tom van den Berg met onmiddellijke ingang benoemd tot Business Development Manager, EMEA Service Provider. van den Berg komt bij Cohesity met meer dan 20 jaar ervaring in de sector en komt van Hitachi Vantara, waar hij werkte als EMEA-verkoopleider voor Hitachi's Managed Service en Cloud Solutions-activiteiten. van den Berg speelde ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling en ondersteuning van Hitachi's flexibele 'as a Service'-model.

Eerdere functies waren onder meer senior director, consulting, voor Oracle en bekleedde verschillende rollen bij IBM, waaronder het leiden van de integratie en go-to-market van Softlayer Technologies als IBM's cloudinfrastructuurplatform.

Tom brengt aanzienlijke ervaring met het werken in verschillende culturen, klantsegmenten en partners in EMEA, waaronder serviceproviders, GSI's, bedrijfsaccounts en wereldwijde accounts. Het nieuwe channel development team rapporteert aan David Kosman, senior director, global service providers bij Cohesity.

"Met deze aanstelling onderstreept Cohesity de toewijding aan de gemeenschap van serviceproviders en streeft het ernaar om de kansen voor bedrijfsontwikkeling met serviceproviders in EMEA verder te stimuleren", aldus Kosman. "We zien een enorme interesse van de serviceprovidergemeenschap in onze gezamenlijk geleverde oplossingen, die kosteneffectieve en flexibele manieren bieden om de uitdagingen aan te gaan van het verbeteren van de cyberweerbaarheid, het migreren naar workloads naar de cloud en het elimineren van massale datafragmentatie."

Van den Berg, woonachtig in Nederland, in Amstelveen met zijn vrouw en twee dochters, is een groot sportliefhebber en kookt graag.

De aanstelling van Van den Berg volgt op de recente interne promotie van Laurent Garcia tot Director, SaaS Sales EMEA, die de divisie leidt die de recent gelanceerde Data Management as a Service (DMaaS) suite van next-gen datamanagementaanbiedingen beheert door Cohesity en gehost op AWS.

Terug naar nieuws overzicht