Henk Wynjeterp benoemd tot directeur Pragma Nederland

Henk Wynjeterp

20-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Henk Wynjeterp benoemd tot directeur Pragma Nederland

Henk Wynjeterp (foto) is per 1 oktober 2021 benoemd tot directeur van Pragma Nederland. Hij volgt Luc de Laat op, die als directeur aanbleef nadat zijn bedrijf werd geacquireerd door Pragma. De afgelopen twee jaar is gewerkt aan de integratie van de twee bedrijven en is er een solide basis gelegd voor verdere groei van Pragma in Europa.

Pragma is een internationale speler op het gebied van assetmanagement consultancy en trainingen. Daarnaast richt Pragma zich op het overnemen van maintenance engineeringsactiviteiten, ontwikkelingen op het gebied van Industrial Internet of Things (IIoT) en Asset Health Management. Deze diensten zijn inmiddels ook beschikbaar voor de klanten van Pragma in Europa.

Het managementteam van Pragma in Nederland bestaat naast Henk Wynjeterp nu uit Richard Bruins (Manager business development) en Richard Gevers (Teamleider informatiemanagement). Voor de rol van Teamleider assetmanagement is er een vacature beschikbaar. Luc de Laat richt zich de komende periode op het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe klanten in Nederland en België.

Completere dienstverlening

Wynjeterp: “Pragma Nederland is sterk in het geven van advies op het gebied van assetmanagement, implementatie van ISO 55000 en het inrichten en beheren van onderhoudsbeheersystemen. Dat blijven wij doen voor onze klanten in de publieke sector, de industrie en manufacturing. Op het gebied van innovatie profiteren wij van de slagkracht van Pragma. Momenteel wordt het vernieuwde onderhoudsbeheersysteem On Key Plus uitgerold en wordt ons integrated IoT-platform doorontwikkeld. Op het platform kunnen diverse softwaresystemen, zoals een onderhoudsbeheersysteem, GIS-systeem, ERP-systeem en sensoren aangesloten worden, zodat gebruikers op één platform waardevolle stuurinformatie met behulp van business intelligence kunnen ontsluiten.”

“Pragma zet in op het volledig ontzorgen van klanten. Met Asset Health Management monitoren we 24/7 kritieke assets, zorgen we voor optimaal beheer en onderhoud van deze assets en bij problemen is er direct een passende oplossing beschikbaar. In ons Asset Care Center beheren we de assets van diverse klanten die hun maintenance engineerings-activiteiten aan ons hebben uitbesteed, zodat zij geld besparen, uptime verhogen en zich kunnen richten op hun core business”, aldus Wynjeterp.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People