Synology introduceert C2 Backup for Business

21-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Synology introduceert C2 Backup for Business

Synology lanceert Synology C2 Backup for Business. Met deze cloudgebaseerde oplossing kunnen bedrijven back-ups van Windows-apparaten en Microsoft 365-gegevens rechtstreeks naar Synology C2 maken.

C2 Backup for Business ondersteunt bare-metal backup voor Windows-apparaten, waaronder Windows-pc's en -servers (inclusief Windows 7 SP1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008 R2SP1, 2012, 2016, en 2019). De oplossing stelt gebruikers in staat om de essentiële diensten van Microsoft 365, waaronder Exchange-mail, te beschermen voor het geval gebruikers toegang tot deze gegevens nodig hebben en deze moeten herstellen in het geval van downtime.

Herstel en beheer

Het beheerportaal van C2 Backup for Business geeft IT-managers de mogelijkheid om de back-uptaken van werknemers efficiënter te beheren en back-upbeleidslijnen uit te rollen op basis van gebruikersvereisten. Dit vermindert de werklast van IT-beheer drastisch.

Gebruikers die geïnteresseerd zijn in de functies van C2 Backup for Business, kunnen het programma voor het einde van 2021 zonder creditcard 90 dagen gratis uitproberen. 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

back-up, data