Cass Information Systems en Elanco versnellen moderniseren met Boomi

18-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cass Information Systems en Elanco versnellen moderniseren met Boomi

Onder andere de internationale transportaanbieder Cass Information Systems en specialist in diergezondheid Elanco kiezen Boomi voor het versnellen van de modernisering van hun bedrijven. De bedrijven gebruiken Boomi’s low-code, cloud-native integratieplatform om data, applicaties en mensen met elkaar te verbinden, efficiëntie te verhogen en hoogwaardige gebruikservaringen te bieden. Zo willen zij hun bedrijfsresultaten verbeteren. Naast Cass Information Systems en Elanco, kiezen ook King’s Hawaiian en NFI Industries voor Boomi.

Door databronnen in een hybride digitale omgeving te verbinden kunnen organisaties nieuwe inzichten verkrijgen, silo’s afbreken en processen stroomlijnen om klanten, werknemers en partners beter van dienst te zijn en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Boomi ondersteunt bedrijven hiermee via het Boomi AtomSphere Platform. In de afgelopen twee jaar is de hoeveelheid metadata die Boomi heeft verwerkt tijdens datatransacties verdubbeld. In vergelijking met 2020 zijn er dit jaar 44 procent meer integraties geïmplementeerd en zijn er maandelijks 4,8 miljard integraties verwerkt op het Boomi-platform.

Bedrijfstransformatie versterken

“Meer waarde uit losse data halen is cruciaal geworden voor iedere onderneming. De bedrijven die dit snel en schaalbaar doen, zullen uiteindelijk winnen”, zegt Chris McNabb, CEO bij Boomi. “We zijn vereerd dat organisaties uit alle branches ons vertrouwen om hun geïntegreerde ervaringen te versterken, waarbij iedereen overal en altijd met elkaar verbonden is”.

Boomi’s Integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) verbindt alle elementen van een digitaal ecosysteem, zodat organisaties betere bedrijfsresultaten kunnen behalen. Het cloud-native platform verbindt on-premises en cloudsystemen, applicaties, databases en andere endpoints om datamigraties en digitale moderniseringstrajecten te versnellen.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud