CRM Partners en Pulse gaan verder als Fellowmind

Emiel Putman

CRM Partners en Pulse gaan verder als Fellowmind

Ernst-Jan Stigter

16-11-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

CRM Partners en Pulse gaan verder als Fellowmind

CRM Partners en Pulse gaan nu verder als Fellowmind. Deze stap stelt het bedrijf beter in staat om klanten een geïntegreerde aanpak op het gebied van digitale transformatie te bieden. Alle business units in zes landen - Denemarken, Finland, Nederland, Duitsland, Zweden en Polen - worden omgedoopt tot Fellowmind. Dit met het oog op het realiseren van de gezamenlijke ambitie om Europees marktleider te worden op het gebied van Business Applications, Cloud Infrastructure, Data & Analytics en Modern Work.

Ernst-Jan Stigter, Regional Director Fellowmind Nederland: “We koesteren de reis die we tot nu toe hebben afgelegd. Met de integratie van onze merken verbreden we onze dienstverlening op het gebied van digitale transformatie en kunnen we klanten nog beter bedienen. Onze belofte gaat evenzeer over mensen als over technologie. We beschikken over betrokken experts en modulaire bedrijfsoplossingen om de volledige digitale transformatie van klanten in gang te zetten. We richten ons op services rondom data en digitale platforms, van Optimized Operations, Customer Engagement, Modern Work, Security en Cloud Infrastructure tot Data Analytics en AI. Te allen tijde zorgen we ervoor dat mensen technologie adopteren en er met plezier mee werken. Met een holistische aanpak stomen we organisaties klaar voor een digitaal tijdperk waarin mensen centraal staan en gebruikmaken van technologie die voor hen werkt."

Emiel Putman, CEO van Fellowmind: "Ik voel me trots en bevoorrecht om het nieuwe merk te presenteren. Bij Fellowmind draait technologie om verbindingen; onze ambitie is om die verbindingen betekenisvol te maken. We focussen op het grotere plaatje, identificeren kansen en omarmen de intuïtieve en persoonlijke dimensies van technologie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons holistische aanbod naar onze klanten brengen en hen nog beter van dienst zijn. Met een persoonlijk tintje, want uiteindelijk zijn het mensen die betekenis creëren, waar technologie slechts verbindt."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud