Login Consultants versterkt portfolio met Liquidware

Morteza Esteki, VP Sales EMEA bij Liquidware

15-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Login Consultants versterkt portfolio met Liquidware

Login Consultants, specialist op het gebied van de digitale werkplek, is recentelijk een partnership aangegaan met Liquidware, marktleider op het gebied van Digital Workspace Management-oplossingen. De producten van Liquidware vormen een waardevolle toevoeging aan het portfolio van Login Consultants, dat volledig in het teken staat om organisaties te voorzien van de best passende en best presterende digitale werkplek.

COVID-19 en de digitale transformatie hebben inmiddels laten zien hoe belangrijk de digitale werkplek is voor een organisatie. Met een werkplek die de werknemer optimaal faciliteert – ongeacht locatie, tijd en device – en die voldoet aan de eisen en wensen van de (moderne) werknemer, kan een organisatie hét verschil maken in de concurrentiestrijd en in de ‘war for talent’. Login Consultants biedt organisaties daarom (managed) werkplekoplossingen met een ultieme gebruikerservaring, die werknemers optimaal in hun kracht zetten. Nu en in de toekomst.

Chris van Werkhoven, CTO Digital Workspace bij Login Consultants: “Als organisatie wil je niet alleen nu het verschil kunnen maken, maar ook in de komende jaren. Bij het ontwerpen van een passende werkplek hanteren we daarom altijd vaste principes. We streven onder andere naar een zo simpel mogelijke architectuur, waarin ruimte is voor toekomstige veranderingen en het beheer zo eenvoudig mogelijk is. Daarnaast stellen we de gebruiker centraal, zowel in het ontwerp als na de implementatie. De werkplek dient hen zo optimaal mogelijk te faciliteren, waarbij de gebruikerservaring belangrijk is. Liquidware biedt werkplekbeheer- en monitoringoplossingen, die van toegevoegde waarde zijn binnen onze designprincipes. We zien de oplossingen van Liquidware dan ook als een verrijking van onze complete toolset om te komen tot de beste digitale werkplek voor een organisatie”.

Morteza Esteki (foto), VP Sales EMEA bij Liquidware: “Het bieden van een efficiënte en gebruiksvriendelijke digitale werkplek is binnen veel organisaties een grote uitdaging. Medewerkers moeten op een flexibele en veilige manier kunnen werken, op de momenten en de locatie die zij kiezen. De ideale werkplek, voor zowel de beheerder als de gebruiker, heeft niet alleen de beste oplossingen nodig maar ook advies op maat. De samenwerking met Login Consultants is een logische stap voor ons. Zij zijn specialist rondom de digitale werkplek, waarbij zij de klanten in het gehele proces adviseren over de desktopinfrastructuur en deze ook implementeren en beheren. Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking succesvol gaat zijn en kijken uit naar de toekomst”.

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace