Gabriëlle Offringa versterkt Nutanix als Head of Marketing voor de regio NEEUR

Gabriëlle Offringa

11-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Gabriëlle Offringa versterkt Nutanix als Head of Marketing voor de regio NEEUR

Gabriëlle Offringa (foto) is per 1 november de nieuwe marketingleider voor de regio NEEUR bij Nutanix. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de planning en executie van de marketingstrategie in nauwe samenwerking met de sales- en channel-organisatie.

Offringa: “Nutanix is volop in beweging op het vlak van multi-cloud en het uitbouwen van het portfolio op het gebied van database en data bescherming voor eindklanten en prospects. Het is dan ook fantastisch om hier onderdeel van te mogen uitmaken en mee te werken aan deze exponentiële groei. Op het vlak van multi-cloud, databases en databescherming liggen er genoeg kansen voor Nutanix en zijn partners.”

Gebruiksgemak

Offringa startte in april 2021 bij Nutanix als Sr. Channel Marketing Manager voor de regio NEEUR, daar heeft zij met succes het Nutanix .NEXT event naar 5 landen weten te brengen via channel partners, in Nederland deed zij dit samen met SLTN en PQR. “Voor mij was het kiezen voor het bedrijf Nutanix een makkelijke keuze: de technologie werkt mooi samen met andere oplossingen van andere vendoren en centraal staat het gebruiksgemak van oplossingen voor de infrastructuur of deze nu in de cloud of on-premises staat.”

De on-prem cloud kan gebouwd worden met hardware van bijvoorbeeld HPE, Dell, Lenovo en Fujitsu, de publieke cloud met alle bekende en grote publieke cloudproviders. Nutanix ondersteunt naast on-prem alle bekende cloud-omgevingen: Microsoft Azure, Google GCP en Amazon AWS. Samen vormen ze de flexibele hybride cloudoplossing waar de klant om vraagt.

Hungy, humble en honest

“Bovendien is het een fantastisch team aan mensen met wie ik mag werken. De kernwaarden van ‘hungry’, ‘humble’ en ‘honest’ komen goed naar voren en passen goed bij mij als persoon”, vervolgt Offringa.

Hiervoor werkte Offringa eveneens bij IT- bedrijven zoals bij Carbonite & Webroot (OpenText) als Sr. Field Marketing Manager EMEA en bij onder andere Ingram Micro Cloud en AOPEN als Marketing Manager Europa. Offringa startte haar carrière bij Citrix in de Benelux.

Terug naar nieuws overzicht