Mark Beunk wordt Channel Director Cyberint EMEA

Mark Beunk, Channel Director Cyberint EMEA

Mark Beunk wordt Channel Director Cyberint EMEA

10-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Mark Beunk wordt Channel Director Cyberint EMEA

Mark Beunk wordt Channel Director bij security leverancier Cyberint EMEA. Dit meldt hij op LinkedIn. Beunk werkte eerder bij Kaspersky, Carbon Black, Arrow ECS, Promise Technology, Nedis en Océ.

Cyberint's Digital Risk Protection & Threat Intelligence-oplossing helpt bedrijven te beschermen tegen cyberbedreigingen buiten de perimeter door te waarschuwen wanneer gegevens of activa worden blootgesteld aan online gevaren.

Gartner heeft het in Israël gevestigde Cyberint geïdentificeerd als een cyberbeveiligingsbedrijf dat Digital Risk Protection combineert met proactieve detectie en attack surface management, waardoor een holistische benadering van bescherming buiten de perimeter wordt gecreëerd.

Cyberint wordt in twee recente hype cycle-rapporten van Gartner genoemd als enige beveiligingsprovider die een volledig geïntegreerd Attack Surface Management (ASM) biedt samen met een effectieve Digital Risk Protection (DRP)-oplossing.

De belangrijkste onderscheidende factor van Cyberint is de unieke en zeer proactieve benadering van het verzamelen van informatie over bedreigingen, naadloos geïntegreerd in de volledig geïntegreerde ASM & DRP-oplossing genaamd Argos Edge. Dit maakt autonome en continue ontdekking van de zich ontwikkelende digitale voetafdruk van een organisatie mogelijk, waarbij de Threat Intelligence-dekking automatisch wordt bijgewerkt en geoptimaliseerd om het hoogste niveau van bescherming te bieden.

In haar rapport, Hype Cycle for Security Operations 2021, erkent Gartner dat realtime dreigingsinformatie nu essentieel is geworden voor het toekomstige voortbestaan en welzijn van veel organisaties: “Digitale risicobeschermingsservices (DRPS) worden geleverd via een combinatie van technologie en services om kritieke digitale activa te beschermen. Deze oplossingen bieden inzicht in het open (surface) web, sociale media, dark web en deep web-bronnen om potentiële bedreigingen voor kritieke activa te identificeren en contextuele informatie te verstrekken over bedreigingsactoren, hun tactieken en processen voor het uitvoeren van kwaadaardige activiteiten”, aldus het rapport.

Terug naar nieuws overzicht