Signicat benoemt Simone Keil tot Sales Director Benelux

Simone Keil

10-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Signicat benoemt Simone Keil tot Sales Director Benelux

Identityspecialist Signicat stelt Simone Keil aan als Sales Director voor de Benelux-regio. In deze rol wordt ze verantwoordelijk voor de verkoopstrategie en de aansturing van het salesteam. Keil (29) werkt al ruim zeven jaar bij Signicat (voorheen Connectis). Vanaf 2014 was ze bij Connectis onder meer werkzaam als Team Lead Sales & Support, accountmanager en Manager Customer Engagement. Sinds juli 2020 vervulde ze onder de vlag van Signicat de functie van Director Customer Engagement Europe. Keil maakt eveneens al jaren deel uit van het Benelux-managementteam.

Als Sales Director Benelux geeft Keil leiding aan de gehele salesorganisatie van Signicat in Nederland, België en Luxemburg. Ze heeft de opdracht om het marktaandeel in deze regio verder uit te bouwen. Keil neemt dit takenpakket over van Thijs Vink, General Manager Benelux en Duitsland. Vink blijft als General Manager betrokken bij de Benelux-organisatie maar zal zich de komende tijd met name richten op verdere expansie in Duitsland.

Vertrouwde partner
Keil heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. “Signicat maakt de laatste jaren een enorme groei door. Ons salesteam heeft hier een belangrijk aandeel in. Ik kijk ernaar uit om samen met onze accountmanagers nieuwe successen te behalen. In de Benelux-regio hebben we al een sterke marktpositie, maar er liggen zeker groeikansen. Zo wordt ons portfolio steeds completer, mede dankzij enkele gerichte overnames.”

“Dienstverleners staan anno 2021 voor grote uitdagingen op het gebied van digitale identiteiten en compliance”, besluit Keil. “Mijn boodschap is dat zij er niet alleen voor staan. Met Signicat als vertrouwde partner bent u klaar voor de toekomst.”

Terug naar nieuws overzicht