De grande finale van de ESET Security Days vindt plaats op 25 november

Dave Maasland, CEO ESET Nederland

08-11-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

De grande finale van de ESET Security Days vindt plaats op 25 november

Het aantal ransomware-aanvallen loopt de spuigaten uit, ransomware groeperingen worden steeds agressiever en brutaler. Vanuit de politiek en het bedrijfsleven moet er actie ondernomen worden. Maar hoe staan we er na 2021 voor en welke stappen moeten er volgend jaar gezet gaan worden? Het is tijd om te bepalen wat we gaan doen om onze digitale en nationale veiligheid te waarborgen. Tijdens de grande finale van de ESET Security Days 2021 op 25 november bespreken we het met IT-security experts uit het bedrijfsleven en diverse politieke partijen. 

Tijdens de ESET Security Days bespreken de tafelgasten het afgelopen jaar, wat is er in 2021 gebeurd en wat zijn daar de gevolgen van geweest? Maar ook wordt er juist gekeken naar de toekomst:  welke stappen moeten zo snel mogelijk gezet worden om onze nationale digitale veiligheid te waarborgen? Daarvoor geven we het woord aan Tweede Kamerleden van diverse politieke partijen. Samen met hen bespreken we onder andere de nieuwe commissie Digitale Zaken. Te gast zijn onder andere Barbara Kathmann (PvdA) en Queeny Rajkowski (VVD). Daarnaast keren sprekers uit eerdere edities terug zoals Lisa van Ginneken (D66), Ronald Prins (Hunt & Hackett), Inge Byran (Fox-IT), Bibi van den Berg (Universiteit Leiden) en Vincent Meijer van Ordina. Al deze partijen blikken gezamenlijk terug op 2021 en kijken vooruit naar 2022. Samen gaan we actief aan de slag met een veiligere toekomst!

Dave Maasland (foto), CEO van ESET Nederland, voegt toe: “Digitale beveiliging gaat niet meer over computers en systemen, het gaat over de toekomst van een veilige samenleving.  Het bedrijfsleven zal zelf zijn verantwoordelijkheid moeten nemen, maar de overheid is ook aan zet. Dit moet echter wel sámen gebeuren. De ESET Security Days talkshow heeft zich ontwikkeld tot hét platform waarin deze partijen samenkomen en spreken op het hoogste niveau. Deze editie richten we ons nog meer op de interactie tussen bezoeker en spreker, het gesprek over een veiligere toekomst is nog nooit zo prangend geweest als nu.”

De grande finale van de ESET Security Days 2021 vindt plaats vanaf 14:00 uur, live vanuit het Tobacco Theater in Amsterdam. De cybersecurity talkshow van het jaar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van digitale veiligheid een uitzending die zij niet mogen missen.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op https://www.eset.com/nl/zakelijk/eset-security-days/

Terug naar nieuws overzicht
Security