Veel nominaties voor Dutch IT-channel Awards

Veel nominaties voor Dutch IT-channel Awards

05-11-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Veel nominaties voor Dutch IT-channel Awards

Er zijn honderden nominaties van bedrijven en personen voor de Dutch IT-channel Awards voorgedragen. De felbegeerde awards worden op 17 maart 2022 uitgereikt in Studio 21Hilversum tijdens het grootste IT Business Gala van Nederland.

Tot 30 oktober 2021 had iedereen de kans om distributeurs, resellers en vendoren aan te dragen voor een nominatie in één van de 24 categorieën van de felbegeerde Dutch IT-channel Awards.

Witold Kepinski, Director Content & Editor in Chief van Dutch IT channel: “Er zijn dit jaar enkele honderden nominaties voorgedragen. Categorieën zoals rond security en cloud hebben soms wel meer dan veertig nominaties per award. We bedanken iedereen die een award nominatie heeft ingediend. Op 22 november worden alle genomineerden voor de Dutch IT-channel award bekend gemaakt. Dan begint ook de stemprocedure. Er zijn 24 Dutch IT-channel Awards categorieën waarop gestemd kan worden. De 25ste categorie is de Editor’s choice Award die door de redactie zelf wordt uitreikt.

Dutch IT-channel organiseert ieder jaar de Dutch IT-channel Awards voor de Nederlandse IT-industrie. Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën van de Dutch IT-channel Awards.

“De Dutch IT-channel Awards en het afsluitende gala zoals wij dat al jaren organiseren in Studio 21 is niet mogelijk zonder partners. Dutch IT Channel is dan ook ontzettend trots dat Protinus IT wederom de Main Event Partner van het Dutch IT-channel Awards gala is geworden en dat ook alle andere partners van afgelopen editie zich wederom collectief hebben verbonden aan de komende editie”, aldus Kepinski.

Verzeker u nu al van de beste plekken

Het feestelijke Dutch IT-channel Awards gala zal in Studio21 plaatsvinden met entertainment een indrukwekkende show en een heerlijk galadiner. Verzeker u nu van de beste plekken en meldt u aan als sponsor. Voor meer informatie over de Dutch IT-channel Awards en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Yvonne Bansagi

[email protected]

06 – 23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards