Witold Kepinski - 05 november 2021

VodafoneZiggo kijkt terug op goed derde kwartaal

VodafoneZiggo kijkt terug op goed derde kwartaal image

VodafoneZiggo kijkt terug op een goed derde kwartaal. De totale omzet steeg met bijna 2% naar 1,023 miljard euro en brutowinst (EBITDA) naar 490 miljoen euro.

Er is 166 miljoen euro (589 miljoen euro in de eerste 9 maanden van 2021) terug geïnvesteerd in de mobiele en vaste netwerken, systemen, verdere productontwikkelingen en nieuwe klantaansluitingen, om zo te garanderen dat de klanten de beste diensten geleverd krijgen op VodafoneZiggo's GigaNet

Het goede momentum zette zich voort in het derde kwartaal, met een sterke groei van het aantal nieuwe mobiele en zakelijke klanten en een stabiel internetklantenbestand. Daarnaast blijft het aantal huishoudens dat klant is bij Vodafone én Ziggo, stevig groeien.

Klanten blijven de grootste focus voor VodafoneZiggo. Klanten verwachten snelle en stabiele connectiviteit, waar ze ook zijn en ongeacht de gebruikte technologie. Daarom heeft VodafoneZiggo het afgelopen kwartaal verder geïnvesteerd in de zogeheten Nederlandse ‘Gigabit Society’. Met onder andere het nationale 1 gigabit uitrolprogramma, landelijke 5G-dekking, nieuwe SmartWiFi pods om de in-huis klantervaring te maximaliseren, een speciale WiFi Crew en steeds hogere internetsnelheden.