CTS en Gynzy gaan driejarig Google Cloud commit aan

03-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CTS en Gynzy gaan driejarig Google Cloud commit aan

CTS, IT-dienstverlener, en Gynzy, het digitale leerplatform voor het basisonderwijs, gaan een driejarig Google Cloud commit aan. CTS ondersteunt Gynzy middels hun CTS managed services bij het gebruik van Google Cloud en helpt hen om de juiste contacten binnen Google aan te spreken om de dienstverlening internationaal uit te breiden.

Gynzy heeft tijdens de coronacrisis een enorme piek gezien in het gebruik van hun digitale leerplatform. Dit leidde tot uiteindelijk zo’n half miljoen leerlingen die gebruik maakten van hun platform. Veel andere Nederlandse spelers in dit vakgebied konden dergelijke pieken niet aan, maar mede dankzij de opschaalmogelijkheden van Google Cloud was dit voor Gynzy geen probleem.

Na deze groei in Nederland, is het tijd om internationaal uit te breiden. Hierbij is het belangrijk dat het platform in bijvoorbeeld Zuid-Amerika even goed en snel werkt als hier in Nederland. In het proces van het bewerkstelligen van een internationale, schaalbare infrastructuur koos Gynzy CTS als technische sparringpartner.

Ralf Schimmel, CTO van Gynzy, vertelt over de samenwerking: “Tijdens de eerste samenwerking een jaar of drie geleden (toen nog met Qlouder), merkte ik dat er korte lijntjes waren waardoor schakelen snel ging. Dit zag ik ook terug toen we deze nieuwe samenwerking aangingen en dat is belangrijk voor het halen van goede resultaten. Er werd door CTS goed meegedacht over wat onze uitdagingen zijn en waar ze van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zo hebben ze ons in contact gebracht met de juiste contactpersonen binnen Google om onze internationale ambities in onder andere Amerika te verwezenlijken.”

Karin van Rijswijk, accountmanager bij CTS: “Het is mooi dat we de samenwerking met Gynzy voor drie jaar hebben kunnen vernieuwen. Onderdeel van het Managed Services contract zijn ook een security and governance review en een cost optimization review. Zo zorgen we voor een sterke basis, voor een langdurig en succesvol partnership. Ik kijk ernaar uit om Gynzy de komende jaren te ondersteunen in hun mooie plannen om wereldwijd leraren te helpen om goed onderwijs te geven met behulp van innovatieve, digitale hulpmiddelen."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud