Wouter Hoeffnagel - 03 november 2021

PLTFRM verwelkomt True als partner

PLTFRM verwelkomt True als partner image

PLTFRM verwelkomt True als nieuwe partner. True ondersteunt digital minded bedrijven met het managen van cloudomgevingen voor onder andere websites, webshops, webapplicaties en webportals. Onder meer Tweakers, Mollie, Futurumshop en verschillende agencies zoals Fabrique, SWIS, Yard Internet, Twentyseven agency en Unc Inc. zijn klant bij True.

True biedt via de PLTFRM Marketplace onder meer Managed Cloud aan. Een Managed Cloud is een beheerde cloudomgeving waarmee u een bedrijfsapplicatie, website, webapplicatie of webshop online beschikbaar maakt. Daarnaast is True gespecialiseerd in Fully Managed Kubernetes. Met deze service neemt het bedrijf klanten alle complexiteit van het containerorkestratieplatform Kubernetes uit handen, zodat ontwikkelteams met meer tijd, efficiëntie en zorgvuldigheid code, containers en releases kunnen leveren.

Joop den Hollander van True over de samenwerking met PLTFRM: “De samenwerking met PLTFRM is een zeer goede aanvulling op onze dienstverlening. De mogelijkheid om met een onafhankelijke B2B marketplace als PLTFRM de gelaagdheid in de totale dienstverlening te versimpelen is een toegevoegde waarde die zich meteen terugbetaald!”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024