Wouter Hoeffnagel - 03 november 2021

Tanium benoemt Steve Daheb tot Chief Marketing Officer

Tanium benoemt Steve Daheb tot Chief Marketing Officer image

Tanium benoemt Steve Daheb tot zijn nieuwe Chief Marketing Officer (CMO). Daheb is een marketingveteraan die al jaren actief is in de IT-industrie en eerder successen heeft geboekt bij het realiseren van groei, het ontwikkelen van een go-to-market-strategie, het doorvoeren van merkwijzigingen en demand creation bij startups en scale ups en bij zowel private als publieke organisaties.

Daheb wordt verantwoordelijk voor het in lijn brengen van de marketingorganisaties met de overall bedrijfsstrategie die is ontworpen om Tanium te laten groeien in zowel de enterprise-markt alsook de midmarket. Daheb heeft ervaring bij zowel enterprises, de midmarket, het mkb en industrieën met gerelateerde multiple customer engagement-modellen, van gerichte direct selling tot velocity customer groeistrategieën.

Endpoints beveiligen

“We streven er onophoudelijk naar om organisaties over de hele wereld te helpen een snel groeiend aantal endpoints effectief te beveiligen en te beheren. Dit wordt aanzienlijk versneld door de COVID-19-pandemie en de verschuiving naar hybride werkomgevingen", zegt Orion Hindawi, medeoprichter en CEO van Tanium. "Met zijn bewezen marketingleiderschap en diepgaande kennis van de snel veranderende technologie-industrie, zal Steve een drijvende kracht zijn bij het opbouwen van ons merk en onze waardepropositie als de enabler van IT-zekerheid."

Daheb komt van ON24 waar hij ook CMO was en het bedrijf door een IPO-proces heeft geloodst in februari 2021. Daarvoor was hij tevens CMO bij andere technologiebedrijven, waaronder Citrix en Blue Coat Systems. Voordat hij bij ON24 aan de slag ging was hij Senior Vice President van Oracle Cloud Go-To-Market, waarin hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde groei van Oracle Cloud Infrastructure-diensten. Bij hetzelfde Oracle leidde hij eerder Oracle Global Communications voor alle producten, industrieën en corporate level comms.