Forrester: Betty Blocks leider in Low-Code Development Platforms For Business Developers

Chris Obdam, CEO Betty Blocks

02-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Forrester: Betty Blocks leider in Low-Code Development Platforms For Business Developers

Betty Blocks is door Forrester Research uitgeroepen tot ‘Leader’ in The Forrester Wave: Low-Code Development Platforms For Business Developers, Q4 2021. Het platform scoort met name goed op de onderdelen die citizen development binnen organisaties mogelijk maakt.

'Strong Performers' zijn AppSheet, Quickbase, Zoho en Trackvia. 'Contenders' zijn Creatio, Caspio, Kintone en Claris.

“Citizen development zit in ons DNA en het is fantastisch om als ‘Leader’ erkend te worden. Dit voelt als een erkenning van onze inzet om citizen development wereldwijd te laten groeien. Betty Blocks is opgericht met de visie dat iedereen de kans moet krijgen om zelf een applicatie te bouwen. Alles wat wij doen, is met dat einddoel in gedachten. Van de manier waarop we het platform blijven uitbreiden tot de partnerships die we aangaan.’’ Aldus Chris Obdam, CEO van Betty Blocks.

Volgens Forrester Research “levert Betty Blocks een substantiële bijdrage aan de opkomende werkwijze voor schaalbaar citizen development en heeft het bedrijf hechte partnerships met practitioner-strategists (zoals PMI en Capgemini). Betty Blocks is ideaal voor bedrijven die een citizen developer strategie nastreven middels fusion teams en een basis willen bouwen voor strong software delivery lifecycle (SDLC) processen.”

Terug naar nieuws overzicht