Infor maakt Infor Coleman AI Digital Assistant beschikbaar voor Microsoft Teams

03-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Infor maakt Infor Coleman AI Digital Assistant beschikbaar voor Microsoft Teams

Infor maakt zijn Infor Coleman AI Digital Assistant-app voor Microsoft Teams algemeen beschikbaar. De Infor Coleman Digital Assistant was eerder beschikbaar via webbrowser, de Infor Go mobiele app en Amazon Alexa for Business.

Infor-klanten communiceren met Infor Coleman via Microsoft Teams. Dit helpt de adoptiefrictie te verminderen bij de uitrol van de digitale assistent naar organisaties die Teams gebruiken in hun dagelijkse werk. Nieuwe Infor-klanten die geïnteresseerd zijn in de app activeren deze direct vanuit de Teams-store. Bestaande klanten activeren de dienst via Infor Support.

Infor Coleman AI digitale assistent

De Infor Coleman AI Digital Assistant biedt een conversatie-interface met het Infor OS-platform, de onderliggende basis van Infor CloudSuites. Het biedt aangepaste vaardigheden, een chat UX en mogelijkheden voor automatische taalverwerking (NLP).

Als digitale assistent maakt Coleman gebruik van een conversationele UX en automatische taalverwerking - met diepgaande domein- en branchekennis - om te chatten, te luisteren, te praten en in de toekomst ook beelden te analyseren. Dit helpt mensen om efficiënter te werken. De Infor Coleman Digital Assistant helpt gebruikers bij:

  • adviseren: het biedt intelligente inzichten die gebruikers helpen beslissingen te nemen.
  • aanvullen: het dient als partner door belangrijke informatie te verstrekken op belangrijke beslismomenten.
  • automatiseren: het voert repetitieve taken uit zodat gebruikers zich concentreren op waardevoller werk.
  • converseren: het biedt een betere gebruikerservaring met efficiëntere interacties.

Samenwerken met collega's

"In de post-pandemische wereld worden werken op afstand en het gebruik van samenwerkingsplatforms zoals Microsoft Teams steeds relevanter. Het inschakelen van Coleman Digital Assistant binnen dat ecosysteem bewijst ons streven om voorop te lopen in technologische trends", zegt Vignesh Subramanian, product director van Infor Coleman. "We zijn verheugd om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hetzelfde chatplatform te gebruiken om samen te werken met collega's. Daarnaast krijgen ze toegang tot hun bedrijfsinformatie via de beveiligde Infor Coleman Teams App."

Infor Coleman is gebouwd op het fundament van het Infor OS enterprise application platform (EAP). De app is direct geïntegreerd met de rest van de diensten op het gebied van beveiliging, integratie, mobiel, low-code ontwikkeling en gebruikerservaring van het platform.

Terug naar nieuws overzicht