Wouter Hoeffnagel - 02 november 2021

Wolters Kluwer neemt LicenseLogix over

Wolters Kluwer neemt LicenseLogix over image

Wolters Kluwer neemt LicenseLogix over, een Amerikaanse dienstverlener op het gebied van business licenties. Het bedrijf wordt geïntegreerd met CT Corporation, een Amerikaanse provider van registered agent services, incorporation services en legal entity compliance. CT Corporation is onderdeel van Wolters Kluwer Governance Risk & Compliance (GRC).

LicenseLogix levert business license services waaronder onderzoek, indienen en compliance management. Het bedrijf is al langer een strategische partner van GRC's CT Corporation en bedient ruim 800 klanten in diverse sectoren. Wolters Kluwer stelt dat de dienstverlening van LicenseLogix zeer complementair zijn aan die van CT Corporation. De dienstverlening wordt geïntegreerd in de legal entity compliance en managed services van CT Corporation. LicenseLogix is gevestigd in White Plains in de Amerikaanse staat New York en opgericht in 2011.

Wolters Kluwer verkocht eind september nog zijn Amerikaanse activiteiten op het gebied voor juridische onderwijs aan Transom Capital Group voor 88 miljoen dollar.