Redactie - 01 november 2021

Rubrik introduceert Ransomware Recovery Warranty

Rubrik introduceert Ransomware Recovery Warranty image

Rubrik, The Zero Trust Data Security Company, introduceert Ransomware Recovery Warranty. Met deze garantie wil Rubrik klanten verder verzekeren dat hun data beschikbaar is en dat hun organisatie draaiende blijft, mochten ze geraakt worden door een ransomware-aanval.

Deze rcovery-garantie onderstreept Rubrik's toewijding aan databeveiliging. Het Rubrik Zero Trust Data Security-platform is ontworpen om bedrijfsgegevens te beschermen tegen het toenemende aantal ransomware-aanvallen, zodat IT-teams applicaties snel kunnen herstellen.

"Met de Ransomware Recovery Warranty verzekeren wij onze klanten dat wij net zo veel geven om de bescherming van hun data als zij dat doen", zegt Bipul Sinha, CEO en mede-oprichter van Rubrik. "Nu het aantal ransomware-aanvallen toeneemt, is het hebben van een herstelbare kopie van je data een top prioriteit geworden voor CIO's en CISO's. Wij weten hoe belangrijk databeveiliging is om de veiligheid van een organisatie te waarborgen."

Data security excellence
Ransomware Recovery Warranty is beschikbaar voor Rubrik-klanten die met Rubrik Enterprise Edition en met een Rubrik Customer Experience Manager (CEM) werken, zodat zij de best practices voor gegevensbeveiliging kunnen gebruiken. De combinatie van deze oplossingen en de Ransomware Recovery Warranty zorgt voor een enorm hoge standaard van data security excellence.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei