Workday Everywhere integreert taken en -inzichten in digitale workspaces

30-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Workday Everywhere integreert taken en -inzichten in digitale workspaces

Workday, gespecialiseerd in enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, lanceert Workday Everywhere: kant-en-klare koppelingen die Workday taken en -inzichten direct integreren in digitale workspaces en zo de gebruikerservaring verbeteren. Met Workday Everywhere hebben medewerkers snel toegang tot Workday in hun natuurlijke workflow, zonder dat ze tussen verschillende applicaties moeten schakelen. Werkgevers kunnen Workday Everywhere gebruiken om een eenvoudige, geïntegreerde ervaring te bieden die de productiviteit en betrokkenheid van werknemers verbetert.

Workday Everywhere is de nieuwste Workday-oplossing op het gebied van de werknemerservaring. Het ondersteunt activiteiten om de betrokkenheid te vergroten met een open en wrijvingsloze gebruikerservaring. Met Workday Everywhere gaat het bedrijf verder op de ingeslagen weg, die begon met Workday for Microsoft Teams and Slack, om meer intuïtieve gebruikservaringen te bieden voor de Workday-community van meer dan 55 miljoen werknemers.

Werknemers beter ondersteunen

De coronapandemie en daaropvolgende hybride werkmodellen hebben nieuwe uitdagingen rond retentie en productiviteit met zich meegebracht. Organisaties schakelen daardoor over naar technologieën die hun werknemers beter ondersteunen in deze nieuwe situatie. Deze overschakeling is een prioriteit voor chief human resources officers (CHRO’s) en chief information officers (CIO’s) die de best mogelijke gebruikservaring willen bieden aan hun teams, die nu een groot deel van hun werkleven in een digitale omgeving doorbrengen. Workday Everywhere maakt een grenzeloze ervaring mogelijk waarbij werknemers toegang hebben tot Workday vanuit diverse omgevingen, zoals samenwerktools, intranetten, applicaties, en employee experience platforms zoals Microsoft Viva.

Met Workday kunnen CHRO's en CIO's samenwerken om meer impactvolle ervaringen te creëren, die zijn afgestemd op individuele behoeften en flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Workday Everywhere biedt de volgende voordelen:

  • Verbeterde productiviteit en werknemerswelzijn. Workday Everywhere maakt gebruik van machine learning-gedreven personalisatie en voorspellingen, om werknemers naadloos van de juiste informatie, taken, inzichten en aanbevelingen te voorzien wanneer zij die nodig hebben. Dit gebeurt door te anticiperen op de te ondernemen acties, of welke zaken op dat moment aandacht nodig hebben. Werknemers kunnen bijvoorbeeld proactief op de hoogte worden gesteld als ze de afgelopen zes maanden geen vrij hebben genomen, met de suggestie om een pauze of vakantie te overwegen en zo het welzijn en de betrokkenheid op het werk te bevorderen.
  • Meer efficiëntie voor grotere betrokkenheid. Werknemers hebben altijd en overal toegang tot Workday-gegevens en -taken, zonder dat ze de digitale werkplek, het intranet of de samenwerkingstool die ze op dat moment gebruiken hoeven te verlaten. Zo kan iemand bijvoorbeeld op een mobiel apparaat een foto maken van een bonnetje en deze uitgave vervolgens vanuit de Slack-interface in Workday aanmaken en indienen.
  • Simpele en veilige integratie. Workday Everywhere is eenvoudig op te zetten en stelt CIO's in staat om Workday eenvoudig in hun bestaande IT-ecosysteem te integreren. Alle data wordt tussen Workday en de gebruiker verzonden met dezelfde beveiliging en data privacy-standaarden die klanten van Workday-applicaties kunnen verwachten.

De juiste data, inzichten en technologie

"Wereldwijd vertrouwen vooruitstrevende CHRO's en CIO's op Workday voor de juiste data, inzichten en technologie om hun werknemerservaringen vorm te geven", zegt Jeff Gelfuso, chief design officer bij Workday. "Door mensen de focus te maken van het ontwerp van Workday Everywhere, kunnen gebruikers nu moeiteloos communiceren, toegang krijgen tot informatie en taken voltooien in Workday vanuit iedere digitale omgeving - allemaal zonder hun workflow te onderbreken. We zullen blijven investeren in het leveren van geweldige ervaringen voor onze klanten om hen te helpen de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers te verbeteren - evenals de bedrijfsresultaten."

"De werknemerservaring is nu een topprioriteit voor CEO's over de hele wereld, maar de wildgroei aan tech-platforms maakt dit moeilijk", zegt Josh Bersin, industrie-analist en decaan van de Josh Bersin Academy. "Workday Everywhere is een briljante strategie die werknemers vanaf elk platform toegang geeft tot Workday, waardoor het leven voor werknemers, managers, HR en IT eenvoudiger wordt."

Beschikbaarheid

Workday Everywhere is momenteel beschikbaar zonder extra kosten voor klanten van Workday Human Capital Management via Workday for Slack en Workday for Microsoft Teams; Workday Cards for Microsoft Viva Connections zijn naar verwachting later dit jaar beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Security