Stebis breidt portfolio uit met NAKIVO Backup & Replication

29-10-2021
Deel dit artikel:

Stebis breidt portfolio uit met NAKIVO Backup & Replication

Stebis is met meer dan 30 jaar ervaring een vertrouwde naam op de Nederlandse markt. Als IT distributeur is Stebis gespecialiseerd in storage, memory, remote access and networking. Zoals elke IT distributeur kan je nooit stil blijven staan en ben je altijd opzoek naar de juiste aanvulling op je huidige assortiment. Wij zijn daarom erg trots op de distributieovereenkomst met NAKIVO Backup & Replication. Dit is precies de aanvulling die we nodig hebben aldus Xander Hoekstra Business Development Manager bij Stebis.

NAKIVO Backup & Replication heeft voor Stebis gekozen als hun officiële distributeur in Nederland. Het huidige aanbod, kennis en ervaring sluit perfect aan op de groeiambities die beide partijen hebben. Bijvoorbeeld de integratie die de Nakivo software heeft met NAS leverancier Qnap geeft ons nu de mogelijkheid een totale backup oplossing voor een zeer scherpe prijs aan onze klanten te bieden aldus Xander Hoekstra.

Om deze integratie duidelijk uit te leggen aan onze partners organiseert Stebis op 17 december een ochtendsessie waar zowel Nakivo als Qnap bij aanwezig zullen zijn. Op een mooie locatie zullen zij de verschillende mogelijkheden gaan presenteren de locatie houden we nog geheim, maar is centraal gelegen en wordt afgesloten met een lunch.

Aanmelden kan via www.stebis.nl/Nakivo

Terug naar nieuws overzicht