HelpSystems neemt Digital Guardian over

28-10-2021 | door: Witold Kepinski

HelpSystems neemt Digital Guardian over

HelpSystems kondigt de overname aan van Digital Guardian, een SaaS-aanbieder in de branche van oplossingen voor data loss prevention (DLP) voor grote en middelgrote organisaties. De oplossingen van Digital Guardian geven klanten inzicht in en bescherming van hun gegevens in vele besturingssystemen en applicaties. Het bedrijf biedt ook een populaire beheerde service die fungeert als een verlengstuk van de beveiligingsteams van hun klanten om gevoelige gegevens te beschermen tegen bedreigingen van binnen en buiten de organisatie.

Het team en de oplossingen van Digital Guardian passen in het gegevensbeveiligingsportfolio van HelpSystems en worden gecombineerd met krachtige beveiligingsoplossingen zoals GoAnywhere , Clearswift , Agari en Titus . Naast de uitbreiding van de DLP-capaciteit van HelpSystems, verbetert deze acquisitie het vermogen van het bedrijf om gegevens te categoriseren of te classificeren en deze te beschermen in een brede reeks toepassingen en besturingssystemen.

"Onze wereldwijde klanten rekenen op ons om hen krachtige oplossingen en diensten te bieden om al hun cyberbeveiligingsbehoeften te ondersteunen, en de expertise op het gebied van gegevensbescherming die het Digital Guardian-team naar HelpSystems brengt, is ongeëvenaard", zegt Kate Bolseth, CEO van HelpSystems. "Naarmate het dreigingslandschap groeit en organisaties moeite hebben om bij te blijven, is het vermogen van teams om implementaties over te dragen, evenals het voortdurende risico en de verantwoordelijkheid naar experts van onschatbare waarde. We zijn verheugd het Digital Guardian-team te verwelkomen in de HelpSystems-familie."

"Datalekken blijven tegenwoordig een van de grootste risico's voor bedrijven", zegt Mordecai Rosen , CEO van Digital Guardian. "Recente krantenkoppen dienen als een verontrustende herinnering dat zelfs 's werelds grootste en meest invloedrijke bedrijven niet immuun zijn voor die dreiging. Daarom blijven gegevensclassificatie en DLP cruciale componenten van een uitgebreid cyberbeveiligingsprogramma en de combinatie van Digital Guardian en HelpSystems zal alle onze klanten, ongeacht hun grootte, de mogelijkheid om gegevensbeschermingsoplossingen van wereldklasse te implementeren."

Macquarie Capital was exclusief financieel adviseur van Digital Guardian.

Terug naar nieuws overzicht
Security