Conclusion neemt Microsoft Dynamics activiteiten over van KPMG Nederland

28-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Conclusion neemt Microsoft Dynamics activiteiten over van KPMG Nederland

Conclusion neemt de Microsoft Dynamics-activiteiten over van KPMG Nederland. De Microsoft Dynamics dienstverlening voerde KPMG onder de vlag KPMG Crimsonwing. Dit bedrijf gaat verder als Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions).

De organisatie bestaat uit ruim 60 experts, die een sterke positie hebben opgebouwd als implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 bedrijfsapplicaties. De toevoeging van deze organisatie aan het Conclusion ecosysteem is een belangrijke versterking van de dienstverlening op het gebied van Enterprise Applications. Per 1 december verhuist de organisatie naar het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht.

Jan-Douwe Jilderda, directeur Conclusion MBS: “Het Conclusion ecosysteem vormt een prachtig huis voor onze mensen, met veel nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast geeft deze overname een krachtige impuls aan onze strategie; we kunnen zo nog relevanter zijn voor onze klanten en een breder dienstenspectrum aanbieden. We kijken ernaar uit om samen te ondernemen en een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten en nieuwe organisaties.”

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “We zijn verheugd om een mooi bedrijf als Conclusion MBS aan ons ecosysteem toe te mogen voegen. De Microsoft Dynamics competentie was het ontbrekende stukje in de puzzel van onze Microsoft dienstverlening. Binnen het Enterprise Applications domein zien we Microsoft aan terrein winnen en kiezen steeds meer klanten voor Microsoft Dynamics oplossingen. Met Conclusion MBS als bedrijfsonderdeel verbreden we ons dienstenaanbod en hun service offering sluit perfect aan op onze huidige Microsoft based services, waaronder IT-infrastructuur, applicatiemanagement en data-analytics. Naast een naadloze aansluiting qua dienstverlening, passen de bedrijven ook qua karakter bij elkaar. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en de mensen hebben dezelfde bloedgroep.”

Edwin Herrie, partner en lid van de Raad van Bestuur KPMG Nederland: “We zijn blij dat onze collega’s een goede plek krijgen bij Conclusion, in een omgeving waar ze zich verder kunnen ontwikkelen op het vlak van systeemintegratie-activiteiten. Onze adviesfunctie in het Microsoft-domein blijft KPMG verder uitbreiden waarmee we onze klanten helpen digitaal te transformeren naar een zogeheten powered, connected & trusted enterprise omgeving.”

Terug naar nieuws overzicht