Transitie naar de moderne cloud-based werkplek

Transitie naar de moderne cloud-based werkplek

Transitie naar de moderne cloud-based werkplek

27-10-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Transitie naar de moderne cloud-based werkplek
(18-11-2021)

Insight organiseert het event 'Transitie naar de moderne cloud-based werkplek op donderdag 18 november 2021 tussen 10:30-12:00 uur.

In een tijdperk van plaatsonafhankelijk werken is de switch naar een moderne cloudgebaseerde werkplek een ‘must have’ geworden voor veel organisaties. Niet alleen vanwege de flexibiliteit, maar ook vanwege de beheersbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Voor u draait het dan ook niet meer om de vraag of uw organisatie de overstap maakt naar de moderne cloudwerkplek, maar hoe.

Online, Live en Exclusief
Als Insight begrijpen we als geen ander dat het moeilijk kan zijn om met deze transitie te beginnen. De weg naar de cloud is voor iedere organisatie anders. Er is geen one-size-fits-all-oplossing voor de migratie naar de cloud. Echter, de afgelopen jaren hebben we veel organisaties ondersteund met een soepele transitie, waaronder Rabobank.

Tijdens ons Live Online Event: ‘Transitie naar de moderne cloud-based werkplek’, gaan wij in gesprek met onze klant Rabobank en geven wij inzicht in hoe zij een brug hebben weten te slaan naar de moderne cloudwerkplek. Voorafgaand aan dit gesprek zullen onze experts helder uiteenzetten wat er zoal komt kijken bij de migratie naar een cloud based, moderne, digitale en veilige werkplek en welke mogelijk oplossingen er zijn gebaseerd op cloudtechnologie van Microsoft, Citrix en VMware.

U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace