Commvault brengt Intelligent Data Services-platform naar AWS Marketplace

John Tavares

27-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Commvault brengt Intelligent Data Services-platform naar AWS Marketplace

Commvault Backup & Recovery en Commvault Professional Services is beschikbaar in de AWS Marketplace. Ook de optionele uitbreidingsmodules Commvault Disaster Recovery en Commvault Professional Service zijn beschikbaar in de marktplaats van AWS.

Met de beschikbaarheid in de AWS Marketplace van Commvault Backup & Recovery, en de optionele uitbreidingsmodules Commvault Disaster Recovery en Commvault Professional Service, breidt Commvault de reikwijdte van zijn oplossingen voor back-ups en gegevensherstel uit. Gebruikers van AWS kunnen daarmee op elke gewenste schaal beschikken over simpele, schaalbare en veilige databescherming van excellente kwaliteit en snel herstel van data.

Flexibiliteit en keuzevrijheid

Commvault en AWS beschikken al over tientallen gezamenlijke klanten. De AWS Marketplace biedt deze organisaties extra flexibiliteit en keuzevrijheid ten behoeve van efficiënt beheer van bedrijfskritische data op locatie en in de cloud. Op die manier kunnen zij zich beschermen tegen en herstellen van cyberbedreigingen zoals ransomware, en intelligente automatisering gebruiken om de efficiëntie te optimaliseren en kosten te besparen.

“Het is van cruciaal belang om zakelijke klanten de snelheid, schaalbaarheid en beveiliging te bieden die nodig zijn om back-ups te maken en data te beschermen en te herstellen in de cloud”, zegt John Tavares (foto), Vice President Worldwide Channels & Alliances bij Commvault. “Met de introductie van onze oplossingen voor back-ups en gegevensherstel, disaster recovery en professional services in de AWS Marketplace kunnen we AWS-gebruikers voorzien van betrouwbare oplossingen voor databeheer die ingebouwde ondersteuning bieden voor de diensten van AWS. Daarmee maken we de bescherming en opslag van data zo eenvoudig als het maar kan.”

Schaalbaarheid en databescherming

“Nu organisaties hun digitale transformatie en overstap naar de cloud voortzetten wordt het waarborgen van schaalbaarheid en beschermen van data in een zo vroegtijdig mogelijk stadium van cruciaal belang”, zegt Stephen Orban, directeur AWS Marketplace en Control Tower Services bij AWS. “Het doet ons een genoegen om Commvault Backup & Recovery binnen de AWS Marketplace te verwelkomen. We zijn enthousiast om te zien hoe onze klanten zullen profiteren van de oplossingen voor databescherming van Commvault.”

Orban licht de introductie op 28 oktober verder toe in zijn keynote tijdens Commvault Connections21. Dit evenement is gericht op datagerichte IT-professionals die op zoek zijn naar oplossingen om hun omgeving voor databescherming te moderniseren, hun data efficiënter te beheren en de risico’s rondom data terug te dringen. Geïnteresseerden kunnen zich voor dit evenement aanmelden via: www.commvaultconnections21.com.

Terug naar nieuws overzicht
Security