Keysight Technologies koopt SCALABLE Network Technologies

26-10-2021 | door: Witold Kepinski

Keysight Technologies koopt SCALABLE Network Technologies

Keysight Technologies, een bedrijf dat geavanceerde ontwerp- en validatieoplossingen levert om innovatie te helpen versnellen om de wereld te verbinden en te beveiligen, heeft aangekondigd dat het SCALABLE Network Technologies heeft overgenomen, een speler in simulatie- en modelleringsoplossingen voor communicatienetwerken voor ontwerp, testen en analyse, maar ook voor cyberbeoordeling en training.

SCALABLE Network Technologies, een particulier bedrijf, gevestigd in Culver City, CA, biedt netwerksimulatieoplossingen om communicatienetwerken en cyberdreigingen te modelleren en te visualiseren.

Het aanbod van SCALABLE biedt nauwkeurige, grootschalige digitale modellen van heterogene communicatienetwerken, waaronder 5G-, ondernemings-, IoT- en satellietnetwerken om problemen, risico's, kwetsbaarheden en hiaten vast te stellen. De simulatie- en modelleringstools van SCALABLE bieden oplossingen voor veel alledaagse uitdagingen waarmee commerciële ondernemingen, overheids- en defensie-instanties, onderzoeksorganisaties en onderwijsinstellingen wereldwijd worden geconfronteerd. De software van het bedrijf stelt klanten in staat om de cyberveerkracht en netwerkprestaties van communicatietechnologieën te analyseren en te voorspellen voordat ze worden geïmplementeerd.

Terug naar nieuws overzicht