Esper DevOps enterprise mobility management ondersteunt Lenovo devices

25-10-2021 | door: Witold Kepinski

Esper DevOps enterprise mobility management ondersteunt Lenovo devices

DevOps for Devices aanbieder Esper en Lenovo werken samen om Esper-software te plaatsen op belangrijke modellen van Lenovo Android-tablets en andere intelligente zakelijke apparaten. Door deze samenwerking kunnen ondernemingen die grote apparatenvloten beheren zich concentreren op hun kritische line-of-business-applicaties, waarbij de apparaatinfrastructuur en beheertaken worden overgelaten aan de gezamenlijke oplossing van Lenovo en Esper.

Als de snelgroeiende tabletfabrikant combineert Lenovo's expertise op het gebied van slimmer apparaatontwerp, engineering en gebruikerservaringen met Esper's moderne, door DevOps aangedreven device infrastructuursoftware waarmee organisaties van elke omvang en elk segment (bijv. gezondheidszorg, detailhandel, gastvrijheid), gemakkelijk grote apparatenvloten in te stellen, te beheren, beter te beveiligen en te onderhouden tijdens hun reis naar digitale transformatie.

"Met gepatenteerde functies zoals realtime telemetrie en naadloze provisioning, kunnen organisaties in alle sectoren vertrouwen op Esper voor het leveren van geavanceerde oplossingen die flexibel genoeg zijn om mee te groeien met het schalen van enterprise-vloten", zegt Tony Chen, vice-president van Lenovo's Android Tablet Business, Intelligente apparaten groep. "Lenovo zet zich in voor het koesteren van een open ecosysteem dat externe ontwikkelaars aanmoedigt om op grote schaal software voor zijn apparaten te maken - samen bieden Esper en Lenovo de infrastructuur plus voortdurende ondersteuning die nodig is om te innoveren in de Android edge-ruimte."
Esper en Lenovo hebben al gezamenlijke overwinningen behaald op het gebied van voedselbezorging, gastvrijheid en gezondheidszorg. Hun gezamenlijke oplossing heeft wereldwijde klanten een betrouwbaardere infrastructuur geboden om hun device implementatie te versnellen, wat heeft geleid tot een aanzienlijke omzetgroei.

Het nieuwe Lenovo-Esper-partnerschap zal zich richten op marktsegmenten zoals de gezondheidszorg, waar apparaten die door zowel consumenten als artsen worden gebruikt, zeer hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid, gebruiksgemak en up-to-date beveiligings- en privacysoftware. Verouderde MDM-oplossingen (Mobile Device Management) bieden nog geen ondersteuning voor de behoefte van zorgaanbieders om geavanceerde softwarebedrijven in te zetten en te onderhouden. Door de infrastructuur van Esper te combineren met de ultramoderne tablets van Lenovo, kunnen zorgverleners nu beschikken over de tools die ze nodig hebben voor een naadloze klantervaring voor hun patiënten.

“Esper is er trots op door Lenovo te worden erkend als een langdurige medewerker. We delen een visie om gewaardeerde leveranciers van oplossingen te zijn voor klanten over de hele wereld. Het infrastructuurplatform van Esper past perfect in Lenovo's ecosysteem voor Android-apparaten. Samen vereenvoudigen we het beheer en het platform, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun belangrijkste sterke punten: hun toepassing. We juichen Lenovo's toewijding aan industriële samenwerking toe als de brandstof voor hun visie om 'slimmere technologie voor iedereen' mogelijk te maken”, aldus Shiv Sundar, mede-oprichter en COO van Esper.

Esper is de leider in DevOps-software op het gebied van intelligente edge-apparaten. Het bedrijf heeft aan hoogwaardige durfkapitaalfinanciering van honderd miljoen dollar heeft opgehaald . Deze financiële kracht stelt hen in staat om hun device infrastructuurplatform agressief te innoveren in samenwerking met innovatieleiders zoals Lenovo.

Terug naar nieuws overzicht