Celonis stelt voormalig Google-executive Ariel Bardin aan als Chief Product Officer

26-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Celonis stelt voormalig Google-executive Ariel Bardin aan als Chief Product Officer

Celonis benoemt Ariel Bardin als Chief Product Officer (CPO). Bardin krijgt in deze rol de leiding over de productstrategie en -ontwikkeling van het gehele Celonis Execution Management System (EMS)-aanbod. Bardin gaat deel uitmaken van het Celonis executive team en rechtstreeks rapporteren aan Alex Rinke, Celonis mede-oprichter en co-CEO.

Bardins meest recente functie was Vice President of Product Management bij Google. Gedurende zestien jaar bouwde, lanceerde en leidde hij succesvolle producten van Google, waaronder Google Payments. Ook leidde hij de productteams voor de volledige suite van creator producten van YouTube en gaf hij bijna tien jaar leiding aan de productteams van Google AdWords. Bardin sluit zich aan bij Celonis om de manier waarop bedrijven hun data benutten te moderniseren.

Data aan het werk zetten

"Het benutten van procesdata wereldwijd en deze data aan het werk zetten voor klanten is een grote uitdaging én kans", zegt Bardin. "De visie, het potentieel en de inzet van Celonis op het gebied van uitvoeringsbeheer doet me denken aan mijn eerste jaren bij Google. Toen was het onze missie om de manier waarop de wereld werkt te veranderen door alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken. Ik ben enthousiast om organisaties te helpen om het Celonis-platform te gebruiken om realtime inzicht te krijgen in hoe hun bedrijf daadwerkelijk op procesniveau functioneert, om bruikbare inzichten te identificeren en uiteindelijk actie te ondernemen om de efficiëntie te verbeteren."

"Ariel’s affiniteit met klantwaarde, en zijn vermogen om te zien hoe producten werken en evolueren vanuit een ecosysteemperspectief, maken hem de perfecte productleider voor Celonis", zegt Alex Rinke, mede-oprichter en co-CEO van Celonis. "Ariel is een zeldzame leider die met succes producten heeft geschaald bij een van de grootste en snelst groeiende bedrijven ter wereld. We zijn verheugd om zijn ervaring in te zetten om onze volgende generatie Celonis execution management-producten te leiden."

Als Chief Product Officer leidt Bardin de productstrategie en roadmap voor Celonis EMS. Hierbij heeft hij de missie om producten te bouwen, ontwikkelen en leveren die elke organisatie in staat stelt om data en uitvoering in realtime op schaal samen te brengen. Bardin gaat Celonis' product roadmap ontwikkelen en uitvoeren om zo exponentiële waarde te genereren voor klanten en om een schaalbaar platform te creëren voor Celonis ecosysteempartners.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People