Koningin Maxima opent hoofdkantoor AFAS Software

24-10-2021 | door: Witold Kepinski

Koningin Maxima opent hoofdkantoor AFAS Software

In het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Máxima wordt op vrijdag 5 november het nieuwe hoofdkantoor van AFAS Software geopend. De partijen die nauw betrokken zijn geweest bij de bouw, leveranciers en andere zakenrelaties zijn aanwezig bij de feestelijke opening van het multifunctionele kantoor, dat af en toe ook wel eens gekscherend het Silicon Valley van Leusden wordt genoemd. Een dag later, op zaterdag 6 november, opent AFAS de deuren voor inwoners uit de omgeving.

Het is niet de eerste keer dat AFAS Koninklijk bezoek krijgt. In 2019 werd de club uit Leusden al twee keer met een bezoek vereerd. Koningin Máxima wordt rondgeleid langs verschillende highlights in het nieuwe pand dat door medewerkers al is omgedoopt tot het ‘clubhuis’. Slechts twintig procent van het pand is bedoeld als werkplek. De overige tachtig procent is erop gericht om gasten te ontvangen en het werkgeluk van de medewerkers te bevorderen.

Rondleiding langs alle aspecten van werkgeluk

Tijdens de rondleiding krijgen voor AFAS belangrijke thema’s als de nieuwe manier van werken, duurzaamheid en gastvrijheid veel aandacht. Zo bezoekt Koningin Máxima de sporthal waar eigen medewerkers de gezondheid op peil kunnen houden. Ook krijgt zij een inkijkje in hoe het bedrijf ervoor zorgt dat alle medewerkers en bezoekers van het kantoor én het theater met een glimlach het pand bezoeken en verlaten. Na de rondleiding opent zij, vier jaar na het slaan van de eerste paal, officieel deze nieuwe thuishaven van AFAS.

Deuren open voor Leusdenaren

De opening vindt niet alleen plaats op vrijdag 5 november, maar ook op zaterdag de 6e. Op de tweede dag opent AFAS namelijk de deuren voor alle Leusdenaren. “Zij hebben de bouw van het pand de afgelopen jaren van buiten kunnen volgen. We stellen de deuren graag open om de buurtbewoners te laten ervaren waar we allemaal mee bezig zijn”, aldus CEO van AFAS Bas van der Veldt. “We zijn immers veel meer dan alleen maar een software-bedrijf. We willen de buurt betrekken bij alles wat we doen en de ontwikkelingen in en om ons pand”.

Terug naar nieuws overzicht