Henny Hilgerdenaar stopt als CEO bij Ctac

20-10-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Henny Hilgerdenaar stopt als CEO bij Ctac

De raad van commissarissen van Ctac heeft bekengemaakt dat in overeenstemming met Chief Executive Officer Henny Hilgerdenaar is besloten, dat Henny Hilgerdenaar per 1 november 2021 zijn functie als CEO van Ctac neerlegt en terugtreedt als statutair bestuurder. Eerder dit jaar heeft Ctac een strategy update gepresenteerd, de raad van commissarissen en Henny Hilgerdenaar achten dit een passend moment om met nieuw leiderschap invulling te geven aan de verdieping en uitvoering van deze ingezette strategie.

Henny Hilgerdenaar is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting en uitbouw van CTAC, waarvan de laatste 10 jaar als CEO. Henny Hilgerdenaar (1960) trad in 1994 in dienst bij Ctac als één van de eerste werknemers. In die periode was hij verantwoordelijk voor Sales & Delivery. Drie jaar na de beursgang van 1998 werd hij benoemd tot CEO. Onder leiding van Hilgerdenaar groeide Ctac uit van een ERP-specialist tot een full-service ICT solutions provider, met ruim 400 medewerkers die tezamen in 2020 een omzet van zo’n 87 miljoen euro hebben gerealiseerd. Recent nam Ctac verandermanager Purple Square, system integrator Oliver IT en strategisch IT-partner Digimij over.

Door de raad van commissarissen is CFO Pieter-Paul Saasen, als huidig statutair bestuurder, verzocht om vanaf vandaag de taken van de CEO waar te nemen tot er definitieve opvolging is geregeld.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CEO, boardroom