Avaya introduceert Experience Builders-programma

18-10-2021 | door: Redactie

Avaya introduceert Experience Builders-programma

Tijdens de Gitex Technology Week in Dubai heeft Avaya het 'Experience Builders'-programma onthuld. Het Experience Builders programma is opgezet om diensten, partners en ontwikkelaars van Avaya op één lijn te brengen met een ecosysteem dat is gebouwd op Avaya's OneCloud-platform. In een toelichting stelt Avaya dat het nieuwe ecosysteem de volgende generatie klant- en werknemerservaringen biedt op basis van hun specifieke communicatie- en samenwerkingsbehoeften.

Avaya Experience Builders moet het voor bedrijven gemakkelijker maken om ervaringen te bouwen en te leveren in een beperkte of silo-ontwikkelingsfuncties door de juiste hoeveelheid co-ontwikkelingsondersteuning te bieden die elk bedrijf nodig heeft. Dit kan variëren van simpelweg een abonnement nemen tot op maat gemaakte bestaande ervaringen, het ontwikkelen van volledig nieuwe ervaringen of het benutten van AI-technologie om eindgebruikers in staat te stellen hun ervaringen zelf samen te stellen.

Het Experience Builders programma telt momenteel meer dan 250 technologiepartners, 32.000 DevConnect-bedrijven en 154.000 geregistreerde ontwikkelaars, waarvan ongeveer 24.000 OneCloud CPaaS gebruiken. Verder zijn er 7.200 channelpartners en agenten. Avaya l iet doorschemeren dat bedrijven, waaronder Marine Rescue Technologies en Koopid, al zijn begonnen met het integreren van Avaya's cloud-ecosysteem voor hun UC-behoeften.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Development, ai