SentinelOne erkend met Security Competentie-Status van AWS

19-10-2021
Deel dit artikel:

SentinelOne erkend met Security Competentie-Status van AWS

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-bescherming, heeft de Amazon Web Services (AWS) Security Competentie-Status behaald. De benoeming is een erkenning van de technische expertise van SentinelOne en het bewezen klantsucces in het beschermen van endpoints en de cloudadoptie van gebruikers. Als AWS-partner zet SentinelOne zich in om nauw samen te werken met AWS-klanten, om hun clouddomeinen te beveiligen tegen het veranderende dreigingslandschap.

Deze competentie-aanduiding onderscheidt SentinelOne als een AWS Partner Network (APN)-lid dat gespecialiseerde software levert die is ontworpen om bedrijven te helpen bij het adopteren, ontwikkelen en implementeren van complexe beveiligingsprojecten op AWS. Hiervoor moeten AWS-partners aantonen dat meerdere klanten hun technologie hebben gevalideerd voor de specifieke competentie, over diepgaande AWS-expertise met een goed ontworpen infrastructuur beschikken en oplossingen naadloos op AWS leveren.

Relatie met AWS verder verdiepen

“Ons team heeft hard gewerkt om AWS-klanten te beschermen tegen de risico’s die het veranderende dreigingslandschap met zich meebrengt. We zijn trots om deze AWS Security Competentie-Status te mogen ontvangen,” aldus Guy Gertner, Vice President of Product Management bij SentinelOne. “AWS biedt een ongekende waarde voor zijn klanten en het is van groot belang dat de partners aan dezelfde normen voldoen. We kijken ernaar uit om onze relatie met AWS verder te verdiepen en ongeëvenaarde autonome preventie, detectie en respons te leveren via oplossingen die de business van onze wederzijdse klanten veilig stelt."

SentinelOne-agents worden gehost in wereldwijde AWS-regio’s, waaronder GovCloud (VS), en leveren AI-gestuurde runtime-bescherming, detectie en respons op machinesnelheid in een volledig hybride clouddomein. Met één resource-efficiënte agent beschermt SentinelOne servers in Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) en containerdiensten zoals Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon EKS Anywhere, Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en Amazon ECS Anywhere.

Andere manieren waarop SentinelOne en AWS samenwerken zijn:

  • Het cloud-native SentinelOne Singularity Platform draait op AWS en maakt gebruik van AWS-services om schaalbaarheid, uptime en prestaties te leveren
  • SentinelOne is beschikbaar in de AWS-Marketplace
  • SentinelOne is een AWS-partner in de publieke sector, erkend voor het bieden van oplossingen en het hebben van ervaring bij de overheid, de ruimtevaart, het onderwijs en non-profitorganisaties.
  • AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk voor bedrijven van elke omvang, van startups tot internationale ondernemingen. Om de integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS competentieprogramma opgezet om klanten te helpen bij het identificeren en vertrouwen van Consulting en APN Technologie Partners met diepgaande ervaring en expertise.

SentinelOne is beschikbaar in de AWS-Marketplace.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Security
Cloud