Chris Addis wordt bij Nasuni Vice President Sales UK en EMEA.

Chris Addis, Nasuni

18-10-2021 | door: Redactie

Chris Addis wordt bij Nasuni Vice President Sales UK en EMEA.

Cloud storage specialist Nasuni heeft Chris Addis aangesteld om niet alleen de sales strategie van het bedrijf in goede banen te leiden maar ook de groeiplannen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en andere EMEA-markten te verwezenlijken. Zijn commercieel leiderschap is hiervoor een enorme aanwinst en hij zal ook nauw gaan samenwerken met Nasuni's channel partners en public cloud partners.

In zijn nieuwe rol kan Chris Addis zijn inmiddels bewezen leiderschap en klantgerichtheid inzetten. Voordat hij tekende bij Nasuni hield hij toezicht op de wereldwijde sales & customer experience met de digitale producten van Lloyd’s Register, was hij VP EMEA North bij ERP change analytics provider Panaya en General Manager EMEA bij cloud performance testing & monitoring bedrijf SOASTA.

Chris Addis, nu dus Vice President of Sales EMEA bij Nasuni, zegt hierover: “Ik kan niet wachten om bij Nasuni aan de slag te gaan en hun groeistrategie in Europa te managen. Europa staat bol van de bedrijven die hun datastrategie momenteel opnieuw vormgeven en voordeel willen halen uit de publieke cloud om te kunnen schalen, te besparen en vanwege het gebruiksgemak. Ik kijk er ook enorm naar uit om Nasuni en haar channel partners te helpen bij het realiseren van hun gemeenschappelijke doelen om klanten bij te staan in hun eigen groei en ontwikkeling nu de Europese economie de economische beperkingen en operationele beperkingen die opgelegd waren tijdens de eerste fasen van de pandemie weer van zich afschudt.”

EMEA-channel strategie
Nasuni zal ook haar groeiplannen verwezenlijken via haar EMEA-channel strategie door ondernemingen en snelgroeiende startups via een cloudgebaseerde aanpak te helpen bij het moderniseren van hun bestandsopslag en zich te beschermen tegen ransomwarebedreigingen. Channel partners, zoals NTT, Software One en Bytes, zullen klanten ondersteunen en nauw samenwerken als het gaat om migratie en integratie en doorlopende ondersteuning.

Geplande uitbreiding in de Benelux
Dave Grant, Chief Commercial Officer bij Nasuni: “We maken een enorme groei door, overtreffen onze jaar- en Q3-targets, en ik sta te popelen om Chris Addis te verwelkomen nu we de volgende fase van onze EMEA-uitbreiding ingaan. Met zijn leiderschapskwaliteiten op het gebied van sales kunnen we een EMEA-team vormen waarmee we onze omzetstrategie naar de komende jaren nog verder gaan versterken."

“Channel partnerships zijn essentieel voor onze geplande uitbreiding in de Benelux, waar we een sterk groeiende vraag zien nu grote en middelgrote bedrijven leren om de vele cloudapplicaties te gaan gebruiken en hun werknemers meer ondersteuning willen bieden bij het op afstand of hybride werken. Door nauw samen te werken met onze deskundige lokale partners kunnen we ambitieuze Nederlandse en Belgische organisaties bijstaan in het realiseren van hun visie op cloudopslag. Bovendien zullen zij in de huidige, groeiende Europese economie flexibeler en dynamischer tegemoet kunnen komen aan de wensen van hun eigen klanten. In dit opzicht ondersteunen we al heel succesvol verschillende toonaangevende bedrijven in Nederland en België, zoals Adecco, Fugro, Vermeer Corporation, Coram Group, en Umicore.”

Terug naar nieuws overzicht