Tanium breidt partnerschap uit met Exclusive Networks in EMEA

18-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tanium breidt partnerschap uit met Exclusive Networks in EMEA

Tanium, de leverancier van endpoint management en security gebouwd voor 's werelds meest veeleisende IT-omgevingen, kondigt vandaag een uitbreiding aan. Dit betreft een partnerschap met Exclusive Networks, de wereldwijde vertrouwde cybersecurity specialist voor digitale infrastructuur, in de EMEA-regio.

Met Tanium zal Exclusive Networks resellers de mogelijkheid bieden om de uitdagingen aan te gaan waarmee men geconfronteerd wordt in de hybride-werkwereld, door klanten te voorzien van real-time zichtbaarheid en controle over hun endpoints.

De snelle toename van remote werken, gedistribueerde activiteiten en multi-cloud implementaties, gecombineerd met een groei aan apparaten, heeft het beheer en de beveiliging van IT-omgevingen ongelooflijk complex gemaakt. Daarbij komt nog dat middelgrote bedrijven meer dan ooit tevoren het risico lopen op ransomware en andere malwarebedreigingen, maar moeite hebben om de basisprincipes van de cyberbeveiliging in de gaten te houden om zich te beschermen.

Het partnerschap zal Tanium ondersteunen bij het leveren van haar platform aan middelgrote organisaties in de EMEA-regio die tussen de 1.000 en 10.000 endpoints hebben. Dit is een nieuwe aanpak voor Tanium, dat zich in het verleden vooral heeft gericht op het bedienen van grote enterprise-klanten. Het partnerschap bouwt voort op een bestaande relatie van vijf jaar en maakt het mogelijk transacties in de mid-market in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, DACH, de Benelux en de Nordics door Exclusive Networks te laten verzorgen. Tanium heeft met de distributeur ook uitgebreid naar het Midden-Oosten om de adoptie van Tanium-producten in die regio te laten groeien. 

"Dit partnerschap onderstreept onze toewijding om samen te werken met vertrouwde organisaties om beter te kunnen voldoen aan de evoluerende behoeften van de markt," zegt John Taylor, Vice President van EMEA Channels bij Tanium. "In veel gevallen worden MKB's geconfronteerd met dezelfde IT-problemen als grotere ondernemingen, maar ze moeten deze vaak oplossen met een beperkte hoeveelheid tijd en middelen. Daarom is de eenvoud van het Tanium-platform aantrekkelijk voor deze klanten. Dit komt door de scherpe blik op cruciale endpoint gegevens, waardoor ze snel geïnformeerde IT-beslissingen kunnen nemen."

"We zijn verheugd om samen te werken met Tanium om reseller partners in heel EMEA in staat te stellen om eindklanten te voorzien van drie dingen die elk IT-team nodig heeft, namelijk real-time zichtbaarheid, uitgebreide controle en snelle reactie op incidenten", aldus Gerard Allison, SVP EMEA bij Exclusive Networks. "Ondernemingen en klanten in de mid-market hebben deze mogelijkheden nodig om de huidige IT-uitdagingen te weerstaan, zoals het ondersteunen van medewerkers op afstand en het voldoen aan strenge compliance-eisen. Dit zijn voorbeelden van het toenemende aantal IT-problemen die een hele organisatie kunnen beïnvloeden, dus het hebben van de juiste tools om deze initiatieven effectief te ondersteunen is van cruciaal belang."

Probeer het Tanium platform hier: https://try.tanium.com.

Terug naar nieuws overzicht
Security