CTS organiseert tweedaags Google Innovation Bootcamp

16-10-2021

CTS organiseert tweedaags Google Innovation Bootcamp
(10-11-2021)

Utrecht – Op 10 en 11 november organiseert CTS, IT-dienstverlener en Google MSP partner, het Google Innovation Bootcamp, een online internationaal evenement op het gebied van infra, data en workspace. Tijdens inspirerende sessies zullen zowel experts van CTS en Google, als klanten van CTS zoals vidaXL, deelnemers meenemen in de wereld van infra, data en workspace. Tevens is er de mogelijkheid om tijdens een één-op-één speeddate het gesprek aan te gaan met de sprekers.

Infra, data en workspace

Het evenement start op 10 november om 10:00 CET. De eerste dag staat volledig in het teken van de thema’s infra, data en workspace. Experts delen exclusieve ervaringen en bevindingen binnen hun vakgebied en nemen vervolgens de tijd om deelnemers een duidelijk beeld te geven van de technologie die daarachter schuilt.

Op de tweede dag is er ruimte voor deelnemers om in gesprek te gaan met de sprekers. Tijdens één-op-één speeddates kunnen deelnemers vragen stellen die bij hen opkwamen tijdens het bijwonen van de sessies, hier kunnen zij tussen 10:00 CET en 13:00 CET onbeperkt gebruik van maken.

Aanmelden

Deelnemers kunnen uit een breed scala van sessies kiezen. Aanmelden kan via https://landing.cts.co/en/innovation-bootcamp#Register.

Let op, de tijden die worden aangegeven op de website behoren tot de tijdzone GMT.

Terug naar nieuws overzicht