SAP partners Asecom, INSynQ, Serac en Xperi gaan verder onder Aiden

15-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP partners Asecom, INSynQ, Serac en Xperi gaan verder onder Aiden

De fuserende SAP-partners Asecom, INSynQ, Serac en Xperi maken de nieuwe naam bekend waaronder ze samen verder gaan: Aiden. Met de samenvoeging van de vier bedrijven en SAP-consultancy Meridian, ontstaat een organisatie die met ruim 225 SAP-specialisten oplossingen op enterprise-niveau toegankelijk maakt voor de Europese middenmarkt.

Aiden heeft internationale ambities en wil de komende jaren een top-3 positie veroveren op de Europese markt van SAP-oplossingen voor het MKB. Het bedrijf focust zich als Value Added Reseller (VAR) op de verkoop en implementatie van SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA in onder meer de groothandel, retail, maakindustrie, consumentenproducten en professionele dienstverlening.

“Met het bundelen van onze krachten willen we meer zijn dan een succesvolle SAP-dienstverlener”, vertelt Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Aiden. “Partnerschap staat daarbij voorop zodat onze consultants samen met de mensen bij onze klanten het verschil kunnen maken. Bovendien kunnen we met ons brede portfolio met branchespecifieke oplossingen en onze ruime, diverse ervaring klanten ondersteunen in elke fase van hun ontwikkeling.”

Meer slagkracht
Dankzij de fusie bedient Aiden met de beste SAP-consultants, hoogwaardige oplossingen en support meer dan 600 klanten in de middenmarkt zo melden de betrokken partijen. Hierbij worden de ERP-oplossingen SAP S/4HANA, Business ByDesign en Business One geïmplementeerd en zowel on premise als in hostingcenters optimaal beheerd. Met de vijf bedrijven, ondersteund door de investering van Mentha Capital, ontstaat er meer slagkracht om deze oplossingen en dienstverlening naar nog meer sectoren en organisaties in Europa te brengen.

Michael Blokdijk, Partner Director van SAP: “SAP feliciteert haar partners Asecom, Serac, INSynQ en Xperi met hun fusie en de recentelijke lancering van hun gezamenlijke nieuwe naam ‘Aiden’. Wij zien met deze ontwikkeling een zeer brede versterking ontstaan. Aiden is een sterk innovatieve partner die klanten in alle stadia van hun levenscyclus kan ondersteunen. SAP verwelkomt Aiden dan ook van harte tot het bestaande partnerlandschap. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud