Fullstaq partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

15-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Fullstaq partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Fullstaq is door Belastingdienst, samen met een consortium van bedrijven onder leiding van FlexValue, gekozen tot voorkeursleverancier van ICT professionals voor de komende vier jaar. Fullstaq is hierbij de partner op het gebied van Cloud Native & Container expertise. Hierin vervult zij een grote rol bij programma’s waarin Cloud & Kubernetes deel van uitmaken.

Het duurzame en exclusieve samenwerkingsverband waar deze aanbesteding aan gegund is, is samengesteld uit een aantal bedrijven: FlexValue, Supply Value, LindenIT, Salves, Prodicom, Lemonshark, Fullstaq, CodeBeez, Codezilla, DataWorkz, Dutchworkz, JPoint, Epic Agility, DeUXers, Groundworkz, Skyworkz en Educom/Detacom.

Ieder bedrijf in dit samenwerkingsverband is specialist op een specifiek gebied. Samen behelzen ze alle expertise welke de Belastingdienst nodig heeft. Alle partijen monitoren trends in hun expertisegebied en nemen deze, daar waar interessant, op in hun dienstverlening, zodat ze meegaan in de nieuwe en dynamische wereld. Daarnaast kennen ze de markt waarin zij actief zijn als geen ander. Het consortium speelt in op continuïteit, maar zeker ook op continu verbeteren, versimpelen en vernieuwen. Samen voorzien ze zo de Belastingdienst op een slimme manier in al haar rollen.

Guston Remie, CCO Fullstaq: “Door middel van dit consortium heeft de Belastingdienst een prachtige boetiek aan de beste specialisten in huis met ieder hun eigen focusgebied. Wij zijn vereerd en trots dat wij de Belastingdienst hierin de komende vier jaar mogen helpen met al hun Cloud Native, Container en Kubernetes vraagstukken.”

Nienke Schuttelaar, Directeur bij FlexValue: ”Wij zijn ontzettend trots dat we vanuit FlexValue samen met deze duurzame samenwerking de Belastingdienst mogen ondersteunen bij het bereiken van de missie.”

Terug naar nieuws overzicht