Witold Kepinski - 16 oktober 2021

ValidSign Official eSigning Partner PSV

ValidSign Official eSigning Partner PSV image

 

PSV heet ValidSign welkom als Official eSigning Partner bij PSV. Beide partijen hebben op 11 oktober een overeenkomst getekend met een looptijd tot en met minimaal het seizoen 2023-2024. De digitale handtekeningleverancier is per heden Official eSigning Partner van de club en voegt zich in die hoedanigheid bij de Sponsor- en Partnerpiramide van PSV.

Het ValidSign-platform is een Enterprise-oplossing die integreert met meer dan 150 applicaties zodat contracten direct worden geïnitieerd en automatisch na ondertekening worden opgeslagen in bestaande applicaties. Door ValidSign in te zetten wordt het ondertekenproces sterk versneld en vereenvoudigd, worden ondertekenfouten verminderd en de juridische- en nalevingspositie versterkt. Met de oplossing kunnen documenten vanaf ieder (mobiel) device door meerdere personen digitaal worden ondertekend.

“We zijn ontzettend blij om een nieuwe innovatieve supplier aan ons bestand toe te voegen”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Het biedt ons niet alleen meer mogelijkheden rondom contractondertekeningen, maar het is ook een duurzaam alternatief dat papierverspilling tegengaat. Dat spreekt ons enorm aan.”

John Lageman, Oprichter ValidSign: “Het is voor ons fantastisch om Official eSigning Partner van PSV te zijn. PSV is al een aantal jaren een tevreden klant van ValidSign. Zij gebruikt ValidSign vooral om contracten te ondertekenen en te versturen vanuit Microsoft Dynamics. Deze intensivering zien wij als een bekroning van de samenwerking tot nu toe. We kijken erg uit naar de komende jaren.”