Michiel Vunderink nieuw directielid Centric Public Sector Solutions

17-10-2021 | door: Witold Kepinski

Michiel Vunderink nieuw directielid Centric Public Sector Solutions

Per 1 november treedt Michiel Vunderink (46) toe tot de directie van Centric Public Sector Solutions (PSS) als directeur commercie. Vunderink volgt Karel Kinders op, die per 1 januari 2022 uit dienst gaat bij Centric. Met Vunderink haalt Centric een directeur in huis met ervaring binnen de lokale overheid en het bedrijfsleven.

Maarten Hillenaar, algemeen directeur Centric PSS: “Doordat Karel Kinders lang geleden had aangegeven de organisatie te verlaten, hadden we de tijd op zoek te gaan naar de beste kandidaat. We hebben deze gevonden in Michiel Vunderink. Michiel heeft de achtergrond, de inhoudelijke kennis, het ondernemerschap en vooral ook de ambitie om Centric PSS naar de volgende fase te brengen. We zijn zeer blij met de komst van Michiel en bedanken Karel Kinders voor zijn jarenlange inzet en bijdrage aan de groei van Centric.”

Centric verder uitbouwen
Vunderink: “Gedurende mijn loopbaan werkte ik als ambtenaar, bij een bedrijf dat opereert in het publieke domein en zette ik -met partners- mijn eigen bedrijf op. Toen Centric zich meldde met de vraag of ik directeur commercie van PSS wilde worden, heb ik die kans meteen aangegrepen. Centric is een prachtig en belangrijk bedrijf en ik kijk ernaar uit om Centric verder uit te bouwen.”

Terug naar nieuws overzicht