Dutch IT Security Project belicht cybersecurity trends en toepassingen

13-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT Security Project belicht cybersecurity trends en toepassingen

Het Dutch IT Security Project belicht online en in de Dutch IT Channel Security Special actuele trends en toepassingen rond cybersecurity. In deze periode vinden ook Dutch IT Studio Talkshows en Virtual Talkshows “The Leaders of Security” plaats waar gasten in gesprek gaan met moderator Danny Frietman. Het project wordt afgesloten met de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit event is gratis toegankelijk is voor IT-beslissers en IT-dienstverleners. Hier kan men keynotes volgen en in diverse breakout sessies en een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. Voor de Dutch IT Security Day kan je nu op deze link gratis inschrijven en je vindt er meer informatie over sprekers en het programma. 

In het Dutch IT Security Project belichten Dutch IT-channel en Executive-People via de speciale sectie op hun online platformen, social media en in de Security special van Dutch IT Channel magazine de komende maanden security trends en toepassingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen.

Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief van Dutch IT Channel: ”In de periode oktober tot en met december 2021 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het thema security. In die periode worden met het Dutch IT Security Project interviews en kennisartikelen gepubliceerd met Thought Leaders, beleidsmakers en bedrijven en organisaties op de speciale Dutch IT Security sectie van de platformen Dutch IT-channel en Executive-People. Ook vinden er onder leiding van Dutch IT Channel moderator Danny Frietman een reeks van Dutch IT Security Talkshows plaats die live in een studio worden opgenomen of één op één virtual in de serie “The Leaders of Security”.

Alle content wordt tevens geplaatst op de social media kanalen van Dutch IT-channel en Executive-People die een groot bereik hebben onder Nederlandse IT-beslissers en de IT-industrie.

Security Survey

Markt intelligentie bureau Smart Profile presenteert samen met Dutch IT Channel in december 2021 de uitkomsten van de Dutch IT Security Survey. Dit onderzoek, waar u tot medio oktober 2021 aan deel kan nemen, geeft de stand van zaken rond het gebruik, adoptie van cybersecurity toepassingen bij IT-beslissers en aanbod van IT-industrie in Nederland.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. De interviews worden online gepubliceerd en gebundeld in de Security Special van Dutch IT-channel Magazine van december 2021.

Voor alle informatie en inschrijven voor de Dutch IT Security Day klik HIER

Contact:

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Frans Vertregt: [email protected] - 06-10946545
Yvonne Bansagi: [email protected]- 06-23530399
Marc Jongbloed: [email protected]- 06-43753759

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile.

Security Delta is ‘Endorsing Partner’ van het Project.

Terug naar nieuws overzicht
Security