Marcel Honsbeek nieuwe Algemeen Directeur Fixers

13-10-2021 | door: Witold Kepinski

Marcel Honsbeek nieuwe Algemeen Directeur Fixers

Fixers,een groeiend reparatienetwerk van Nederland stelt Marcel Honsbeek aan als nieuwe Algemeen Directeur en neemt hiermee het stokje over van de huidige directeur Pieter Leeuw.

Fixers is in 3 jaar tijd fors gegroeid onder leiding van Algemeen Directeur en tevens aandeelhouder Pieter Leeuw. Vanuit 2 locaties in 2018 naar inmiddels 11 Fixers servicepunten in Nederland is Fixers hard op weg naar een landelijk dekkend netwerk. Fixers repareert mobiele devices van alle merken smartphones, tablets en laptops zoals Apple, Samsung en Windows.

Marcel Honsbeek (48) heeft diverse commerciële- en algemeen managementfuncties bekleed in de telecom en consumentenelektronica markt. Hij werkte o.a. bij Vodafone, TomTom en MediaMarkt. Zo was hij de laatste 3 jaar verantwoordelijk als Head B2B voor de uitrol van het MediaMarkt Business concept in Nederland. Marcel zal samen met het huidige managementteam de groei ambities van Fixers verder vormgeven.

Marcel is erg enthousiast om bij Fixers deze rol te vervullen. “Ik heb altijd de ambitie gehad om een dynamisch bedrijf met een bewezen concept naar verdere groei te willen leiden, Fixers is zo’n prachtbedrijf met enthousiaste mensen en volop kansen. Ik zie hierin veel mogelijkheden.”

Pieter Leeuw is verheugd om zijn opvolger te kunnen benoemen. “Met de komst van Marcel kan ik na 3 jaar van opbouw en sterke groei naar 11 Fixers servicepunten het stokje over geven. Fixers is daarvoor nu goed voorgesorteerd. Er staat een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een professionele dienstverlening zeker nadat we Apple Service Provider zijn geworden in 2020 op alle locaties. Ik blijf betrokken als actieve aandeelhouder van Fixers”.

Terug naar nieuws overzicht