mnemonic en Cqure kondigen samenwerking in Nederland aan

Dennis Nuijens, Cqure

mnemonic en Cqure kondigen samenwerking in Nederland aan

Anne Karine Hafkamp, mnemonic

12-10-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

mnemonic en Cqure kondigen samenwerking in Nederland aan

mnemonic, een leverancier van cyberbeveiligingsdiensten, heeft een samenwerking aangekondigd met het Nederlandse cyberbeveiligingsbedrijf Cqure. De twee ervaren cybersecuritybedrijven slaan de handen ineen om Nederlandse bedrijven te helpen zich beter te wapenen tegen cyberdreigingen.

Dennis Nuijens, oprichter van Cqure, kijkt ernaar uit om de geavanceerde cybersecuritydiensten, kennis en expertise van mnemonic aan de Nederlandse markt aan te bieden. “Cqure heeft al veel voorbij zien komen in de laatste 13 jaar en was bij de eerste kennismaking met deze dienst enorm verbaast over de kwaliteit en toepasbaarheid. Het Argus-platform onderscheidt zich namelijk door zijn hoge nauwkeurigheid en lage false positives. Hierdoor is het een hele effectieve service die we graag presenteren aan onze opdrachtgevers en grote netwerk. mnemonic is de cybersecurity-partner die we nodig hebben, met ervaren security experts, volwassen technologie en een natuurlijke culturele fit met zijn jarenlange ervaring op de Nederlandse markt. Opdrachtgevers van Cqure hebben veel uitdagingen door de steeds groeiende cybercrime activiteiten en de automatisering daarvan. Cqure helpt ze al met de beste experts en andere diensten maar kan dit nu uitbreiden met deze geweldig MDR dienst genaamd Argus. Cqure gunt haar opdrachtgevers en uitgebreide netwerk een goede nachtrust. Dat kan door dit partnership met mnemonic nu nóg beter.”

Anne Karine Hafkamp, Benelux Sales Manager bij mnemonic, stelt dat ze het vertrouwen heeft in Cqure en het vermogen heeft om samen een langdurige en betrouwbare samenwerking aan te gaan. “Cqure weet als geen ander hoe ze transparantie in de markt kunnen brengen, met als doel de controle in het complexe dreigingslandschap te kunnen vergroten bij haar klanten. Met meer dan 20 jaar ervaring in Europa en ons groeiende klantenbestand in Nederland, bieden ons een uniek vooruitzicht. We zien dat Cqure weet waar Nederlandse organisaties naar op zoek zijn. We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen om samen complexe cybersecurity-uitdagingen in de Nederlandse markt op te lossen."

Terug naar nieuws overzicht
Security